«
»

Cards & Things 002

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2011 | 6 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Donkere rode vierkante kaart, met daarop een vierkant in leuke bruine tinten… hierom heen een brede goudkleurige stickerrand… een stukje bruin lint dat ik aan de achter kant vast plakte, en in midden waar ik al wist dat een rechthoek ging komen… een rechthoek in een ander bijpassend vel,  uitgesneden en hieraan linksboven twee stukjes lint bevestigd, leuke is dat er een goud draad in dit lint zit… dus gelijk daarna besloten om de het rechthoek met een dunne goudkleurige stickerrand af te werken… een grote ster in een bruin tint gevonden, en drie bloemetjes rechtsboven in een bruine tint gevonden… en daarop een plaatje opgewerkt in 3-d… en zo is een leuke herfstkaart ontstaan…

© foto en werkstuk Aline
© Sketch Cards & Things
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers

Reacties

6 Reacties to “Cards & Things 002”

 1. Annet
  oktober 18th, 2011 @ 18:23

  Mijn broer noemde mij ooit zijn ‘ frutselzuster’
  Dat heb ik misschien altijd gedaan met veel plezier. Jij ook Aline, lekker bezig zijn…

 2. Aline
  oktober 18th, 2011 @ 19:22

  @Annet het is heerlijk om creatief bezig te zijn…

 3. minoesjka
  oktober 18th, 2011 @ 19:56

  Wat een mooie invulling. Jij heb exact de kaart overgenomen en het met je eigen kleuren ingevuld.
  Op de site zie ik veel afwijkende inzendingen, moet zeggen, zoals jij het doet leg je de lat hoog, maar het is wel leuker!

 4. Aline
  oktober 18th, 2011 @ 23:22

  @Minoesjka dank je wel en dat zijn voorbeelden van het designteam… en ja ik probeer zo dicht mogelijk bij de sketch te blijven…

 5. Jaartal
  oktober 19th, 2011 @ 09:35

  OMG! wat een werk zeg .. da’s dus niks voor mij, dat gepiel, hahaha

 6. Aline
  oktober 19th, 2011 @ 13:28

  @Jaartal dat is dus echt iets voor mij… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.