«
»

Write on Wednesday 57

Geplaatst op woensdag 28 september 2011 | 6 Reacties

Prikkel

Het bloed drupte al even op de grond. De doorn van de roos had hem goed te pakken genomen. Hij was even de connectie met zijn zintuigen kwijt geweest. Het verliezen van bloed was iets waar hij niet tegen kon, met name wanneer hij er nakeek. Om niet van stokje te gaan besloot hij de getroffen vingers snel te bedenken. Pijn had hij eigenlijk niet, het was echt de geur en de kleur van het bloed. Hij besloot dat hij hier hulp bij nodig had en stapte in zijn auto. Het handigste was gelijk doorrijden naar het ziekenhuis. Daar moesten ze hem kunnen helpen, al zouden ze hem waarschijnlijk uit lachen. Na uitleg en de oorzaak verteld te hebben, keek de arts hem onderzoekend aan. Maar deze zei verder niets en begon het onderzoek. En dat bleek behoorlijk tegen te vallen, een doorn bleek namelijk nog in één van de vingers te zitten. De arts vroeg of hij deze ook voelde, maar het leek wel alsof zijn wijsvinger niet meer in contact stond met e rest van zijn lichaam. Als of de prikkels niet meer doorgegeven werden aan de hersens. Al snel werd duidelijk dat de doorn wellicht iets meer geraakt had, dan aanvankelijk gedacht werd. Een operatie zou meer uitkomst bieden, dan konden ze precies zien wat er binnen allemaal aan de hand was. Een paar uur later kwam hij bij uit zijn narcose, zijn wijsvinger klopte en gaf weer prikkels door, het leed was geleden.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

6 Reacties to “Write on Wednesday 57”

 1. Sjoerd
  september 28th, 2011 @ 12:42

  Ik hou ook niet zo van die bloederige taferelen.

 2. Leo
  september 28th, 2011 @ 16:05

  Nou, dit is wel een gruwelverhaal voor mensen die als watjes op medisch gebied door het leven gaan hoor…

 3. Aline
  september 28th, 2011 @ 16:43

  @Sjoerd, heb mijn eigen bloed al zo vaak gezien, maar zie het liever niet… maar ga er niet door van mijn stokje of zo…

 4. Aline
  september 28th, 2011 @ 16:44

  @Leo soms heb je van die verhalen die zijn gewoon eng bloederig, maar het loopt goed af…

 5. Kati
  september 28th, 2011 @ 19:06

  Gelukkig maar dat rozen niet mijn lieveingsbloemen zijn, weet meteen weer waarom! Wink

 6. Aline
  september 28th, 2011 @ 19:47

  @Kati het zal je maar gebeuren inderdaad… al moet ik zeggen dat ik witte rozen prachtig vind…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.