«
»

Salsa in Schoorl 003

Geplaatst op vrijdag 23 september 2011 | Geen reacties

Het is weer de derde vrijdagavond van de maand, en dat betekende een afscheidsfeest, dit keer… de laatste van het seizoen, want Schoorl is alleen een locatie voor de zomermaanden… dus was er wat extra’s geregeld, zo kon je vooraf genieten van tapas (tegen betaling) en daar hadden we geen zin in… en hadden ze ook nog een salsa workshop… dat laatste is altijd wel leuk, met name als er veel nieuwelingen zijn… en die bleken er te zijn, wij waren iets eerder heen gegaan, en het was gelijk al volle bak… erg gezellig, dus we hebben ons heel goed vermaakt op de dansvloer… en leuke kwam nog er komt in november nogmaals een salsa avond (op de derde vrijdagavond)… dus ook dan zullen Ria en ik van de partij zijn… we hebben er nu al zin in, de locatie is gewoon heel erg leuk…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.