«
»

Nog vier kopfoto’s

Geplaatst op zaterdag 10 september 2011 | 13 Reacties

Naast de drie kopfoto’s van gister, heeft Pascal vandaag nog eens vier kopfoto’s voor me gemaakt… en deze zijn boven vier categorieën terecht gekomen… de categorieën die helemaal in de rechter kolom staan, ze hebben nu ook een link gekregen boven aan, onder de kopfoto… en dan heb ik het over verhalen, fotografie, creatief en recepten… die laatste gaat ook nog een plekje in de rechterkolom krijgen, en er gaan nog wat categorieën bijkomen, om sneller in de recepten te zoeken… de recepten hingen namelijk nog ergens anders, waar ik voor mezelf voor elk ingrediënten een tag gebruikt had, en die dienst bestaat niet meer… dus er zal een systeem komen om sneller te zoeken (weer een idee om uit te werken)… En bij deze nogmaals dank je wel Pascal, want dit blog heeft op dit moment al zeven mooie banners gekregen, die allen een eigen plek hebben… binnen mijn leven en zeker binnen dit blog… de vier van vandaag staan compleet in het teken van mijn grootste hobby’s naast het dansen dan…

Reacties

13 Reacties to “Nog vier kopfoto’s”

 1. Caroline
  september 10th, 2011 @ 22:55

  Ze zien er echt super leuk uit!!

  Liefs!!

 2. Aline
  september 10th, 2011 @ 22:59

  @Caroline, ik heb hem zijn gang maar laten gaan, verteld hoe ik het voor me zag, en waar de categorie over ging… resultaat inmiddels al 7 kopfoto’s… en daar blijft het wel bij…

 3. Jaartal
  september 10th, 2011 @ 23:03

  Mooi!!!

  Je boft maar met Pascal, ook voor de kopfoto’s trouwens, hihi.

  Zit nog te twijfelen of ik de recepten kopfoto (geweldig!) of de naakte Pascal op de bank (creatief) het mooiste vindt !

 4. Aline
  september 10th, 2011 @ 23:06

  @Jaartal, ik bof inderdaad met Pascal, en jij zag het dus ook gelijk dat hij zich zelf naakt op de bank heeft getekend… Wink

 5. Jaartal
  september 11th, 2011 @ 00:43

  Ik heb er oog voor natuurlijk

 6. Beukmans
  september 11th, 2011 @ 09:15

  Ze zijn leuk maar 7 kan ik er niet ontdekken.
  Overigens schiet je al aardig op met de to do lijst Laugh

 7. klaproos
  september 11th, 2011 @ 09:59

  hoi aline, “gevonden “Smile

  wat een gedoe met weblog hé.
  om beroerd van te worden, ben wel blij dat ik met blogspot in de weer kan Smile

  kopfoto’s en banners…
  alles wete ik ervan Smile

  dag dag fijne zondag wens ik jou

 8. ♥ Inge ♥
  september 11th, 2011 @ 11:27

  Hehe…ben ik dan eindelijk! Sorry hoor dat het allemaal zolang duurde, maar er is hier thuis ook zoveel aan de gang, gewoon geen tijd en zin om te bloggen en te reageren! Zelf kan ik uiteraard ook nog niet bloggen, maar had ook geen zin om een een nieuwe blog te gaan starten zoals velen dat wel gedaan hebben. Mara goed nu ben ik er! Blijf jij nu hier? Wel leuk hoor een eigen domein. Ik vind de kopfoto ook erg orgineel…heel bijzonder! Leuk als je iemand hebt die dat voor je doet! Zelf vind ik het leuk om het zelf steeds te doen, een heel gepruts soms, maar wel leuk!
  Ik wens je een fijne dag verder hoor!

 9. Aline
  september 11th, 2011 @ 11:41

  @Jaartal dat is duidelijk…

 10. Aline
  september 11th, 2011 @ 11:42

  @Beukmans, hmm, komt goed ik ga nog een logje maken… en die laat ze gelijk alle zeven zien…

 11. Aline
  september 11th, 2011 @ 11:44

  @Klaproos het is inderdaad een gedoe, want dagelijkse bloggers gaan nu allemaal (tijdelijk) uitwijken… en het vinden van elkaar is nog niet zo makkelijk… iedereen zit nu verstopt… maar komt vast wel weer goed… Grin

 12. Aline
  september 11th, 2011 @ 11:45

  @Inge geeft niets hoor, gewoon lekker je eigen ding blijven doen… ik blijf inderdaad hier op deze plaats… en ja erg handig toch iemand die kan tekenen… vroeger deed ik het ook zelf, kopfoto’s maken… maar ja dit geeft net dat persoonlijke tintje er aan…

 13. h
  augustus 15th, 2013 @ 20:11

  Heb jij zin om een kopfoto voor ons te maken?
  please!!

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.