«
»

Nieuwe start

Geplaatst op dinsdag 6 september 2011 | 63 Reacties

Aangezien de migratie maar voort blijft duren, en er steeds weer verwachtingen gegeven worden, die helaas allemaal niet uit blijken te komen… ben ik gaan nadenken, wil ik hier nog wel op wachten, want 14 dagen geen blog, terwijl ik bijna mijn 8 jaar bestaan ga vieren… nee, dit wil ik nimmer meer meemaken, hoe eenvoudig het ook was bij web-log… het is tijd om op mijn eigen beentjes te gaan staan… betekent natuurlijk wel dat ik veel meer moet gaan aanpassen, dan simpel de style sheets… er zijn heel veel links, en foto’s die het niet doen op het moment… dus kortom de komende paar weken ben ik nog wel even zoet… maar dan heb ik ook wat, een blog waar ik zelf bepaal welke taal ik wil gebruiken…

Na de laatste migratie, werd html namelijk verbannen en moesten we perse met X-html werken… codes van eerder geschreven logjes, werden gewoon aanpast, iets waar ik niet van hou… vooral niet als er een hoop troep bijgezet wat niet nodig is, het afgelopen jaar heb ik dan ook heel wat zitten schelden op het beheer, omdat het stomweg dingen deed die ik niet wilde, die ik niet bedoelde, eigenlijk had ik al eerder moeten overstappen… maar goed de afgelopen dagen heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt…

Zaterdag een domeinnaam uitgezocht, die achteraf veel te veel ging kosten (1500 euro), dus afgelopen maandag een nieuwe gevonden… en sinds gistermiddag zijn we dan ook heel erg druk bezig met het plaatsen van een template, deze aanpassen naar mijn wensen, het terug zetten van mijn rechter kolommen, linken daarin allemaal gelijk aangepast… het maken van pagina’s, en sinds vanmiddag bezig met het terug plaatsen van links en plaatjes in logjes, dit laatste gaat natuurlijk zeer veel werk inzitten… vooral toen bleek dat de helft door de style-sheet tegen gewerkt werd… kortom, per categorie zal ik de komende tijd, proberen alles in orde te maken…

Daarnaast gaat het invoeren van alle foto’s ook nog niet zo als ik wil, want wordpress veranderd alle namen van mijn foto’s in de naam van mijn camera toestel, dus voordat het hier weer helemaal zo is als ik het hebben wil, zijn we denk ik eind oktober… en dan moet ik elk vrij uurtje er aan gaan besteden, maar dat heb ik er uiteraard voor over, want het is mijn eigen site, met mijn eigen ruimte, op belangrijker mijn eigen domeinnaam…

Uiteraard zal ik nog wat logjes over de afgelopen 14 dagen gaan plaatsen, al was het alleen maar omdat ik categorieën in stand wil houden, en up to date wil hebben… omdat ik dit wil doen, heb ik op dit moment mijn blog nog even niet gekoppeld aan twitter, facebook, friendfeed, OBA, hyves en de rest… anders gaan jullie straks nog gek worden van mij, en dat is zeker niet de bedoeling… maar goed wil jullie ook niet te lang laten wachten, wat betreft de schrijfopdrachten, deze worden voorlopig even vooruit geschoven, ik wil iedereen namelijk de kans geven, zijn/haar blog eerst te leren kennen, aan te passen, dus over 2 weken kijk ik weer hoe we er voorstaan, en of iedereen er weer zin in heeft… en uiteraard, ligt er voor mij nog een berg opdrachten om te vervullen ook hier zal ik de komende weken vast wel aan toekomen…

Reacties

63 Reacties to “Nieuwe start”

 1. Elmar
  september 6th, 2011 @ 16:24

  Wat een toestanden met weblog.nl, ik kan je geen ongelijk geven dat je vertrokken bent en nu je eigen domeinnaam hebt en verder ook alles zelf in eigen hand wil houden. Het is inderdaad een hele klus maar het ziet er al prima uit en met de rest komt het ook vast goed!

  groetjes,
  Elmar

 2. Aline
  september 6th, 2011 @ 16:26

  @Elmar het is inderdaad een heel langdurig proces, waar ik niet meer op wil gaan wachten… ik wil mijn eigen dingen kunnen doen… en ik heb eigenlijk altijd opgezien tegen de bergen werk (is nu alleen maar meer geworden natuurlijk)… Bedankt voor de eerste reactie op dit blog…

 3. Leo
  september 6th, 2011 @ 16:29

  Welkom in verhuisland, zoals altijd moet je nu alle dozen uitpakken, en dat valt meestal niet mee. Maar wel een verstandig besluit, je zou er gefrustreerd door raken…Ik hang jouw nieuwe blog even aan mijn nieuwe en zo bouw je langzaam aan weer een andere virtuele wereld op…

 4. Martin
  september 6th, 2011 @ 16:31

  Ziet er goed uit hier als nieuwe start. Smile

  1 van mijn weblogs (kermis.weblog.nl (bestond 27 augustus 8 jaar)) staat inmiddels live maar vraag niet hoe en ook van de berichten van voor 24 mei nog geen enkel spoor. Ik kijk het nog even aan (was ook gewend dagelijks ermee “bezig” te zijn), maar wie weet ga ik het ook anders aanpakken. Succes en veel plezier met het opbouwen/beheren van deze pagina. Groet Martin

 5. Aline
  september 6th, 2011 @ 16:31

  @ Leo het gaat helemaal goed komen, en ik trek er zeker twee maanden voor uit… en ja iedereen heeft een andere link, sommige een tijdelijke, andere al een blijvende, dus het gaat zo wie zo nog wat worden, om iedereen te blijven vinden…

 6. Tham
  september 6th, 2011 @ 16:40

  Gevonden Aline .. ziet er lekker fris uit!!
  Maar is het echt zoveel werk om te verhuizen?Ik ben van plan om het oude achter me te laten en met nieuwe spulletjes op nieuw te beginnen.. moet toch in een weekje lukken? Hoop ik. De tentstokken staan al.. nu de rest nog.. ik kom bij jou de kunst wel afkijken Wink)

 7. Aline
  september 6th, 2011 @ 16:48

  @Tham dank je wel, hou het voorlopig lekker simpel… ik heb 4.786 logjes gemaakt bij Web-log… en de laatste tijd zette ik mijn foto’s bij hun neer, deze moet ik dus echt aanpassen…

  Daarnaast hebben ze hier en daar de opmaak van wat berichten veranderd, die kan ik eindelijk terug aanpassen…

  Mijn grootste probleem is de vele linken, naar de verhalen van iedereen, mijn eigen link aanpassen is het probleem niet…

  Nu zijn er veel met een nieuwe link, en weer anderen met een tijdelijke link, dus wordt nog even wachten hoe het met iedereen gaat…

 8. Aline
  september 6th, 2011 @ 16:59

  @Martin ze moeten de bestand van na 24 mei ook nog toevoegen, net als al het beeldmateriaal… daarnaast staat nog geen enkel blog live, maar zijn er inderdaad al wel een stel zichtbaar…
  Het zal nog wel even gaan duren maar als het goed is willen ze eind deze week online zijn, de media bestanden zullen pas later online komen…

 9. Margo
  september 6th, 2011 @ 17:31

  Welkom thuis in je eigen wereld! Het ziet er nu al goed uit! Veel succes hier.
  Mag ik nog even andere web-bloggers wijzen op Uitwijkpost om daar net als jij hebt gedaan, het eventuele nieuwe blogadres (tijdelijk of definitief) door te geven? Zodat we elkaar allemaal weer kunnen vinden. Want het is net een oorlogssituatie nu natuurlijk. Het fungeert een beetje als het Rode Kruis: een prikbord voor zoekenden en gezochten: bit.ly/nr8mi2

 10. Aline
  september 6th, 2011 @ 17:33

  Natuurlijk mag dat en dank je wel, ben nog wat zoekende, maar gaat vast goed komen…

 11. Margo
  september 6th, 2011 @ 17:33

  Die link doet het niet … http://uitwijkpost.wordpress.com/
  Deze wel! Wink

 12. Aline
  september 6th, 2011 @ 17:37

  Hahaha muts, linkjes die het niet doen, daar hebben we er al zoveel van op dit blog… Wink maar goed de goede staat er nu ook bij…

 13. Ximaar
  september 6th, 2011 @ 17:41

  Succes op je nieuwe plek. Moet je bij die antoganist extra betalen om er WP op te krijgen of zit het ook bij hun prijs in?

 14. Aline
  september 6th, 2011 @ 17:51

  Nee, ik heb betaald voor hoasting en een domeinnaam, gelijk voor 3 jaar, voor nog geen 72 euro… WP kan je er zo opzetten, en dan naar je eigen smaak aanpassen…

 15. Tanneke
  september 6th, 2011 @ 18:01

  Het komt wel goed met die nieuwe site. Zoals het nu was kon het niet blijven doorgaan. Ik denk dat je een goede beslissing hebt genomen en dat de kleine mankementjes er door je lezers zonder problemen worden bijgenomen. Ik blijf in ieder geval!

 16. Aline
  september 6th, 2011 @ 18:04

  @Tanneke, dank je wel, geef me nog twee maanden en dan weet ik precies hoe het werkt, en is alles weg gewerkt…

 17. Angela
  september 6th, 2011 @ 18:10

  Hoi Aline,

  verstandig van je! Ziet er goed uit je blog, ga deze week er eens rustig voor zitten. Veel blogplezier!

  Gr Angela

 18. hanneke
  september 6th, 2011 @ 18:13

  gelijk heb je dat je niet langer wacht en als je de kennis en de tijd hebt om een eigen domein te beginnen, ben je gek als je het niet doet.
  succes, ik ga je linken

 19. Aline
  september 6th, 2011 @ 18:15

  @Angela, dank je wel, jouw link volgt spoedig… ..

 20. Aline
  september 6th, 2011 @ 18:16

  @Hanneke, ik ben gewoonte dier, hou niet van veranderingen, en ik weet het ook niet allemaal, maar mijn vriend weet genoeg… dus val hem ook heel veel lastig, maar komt allemaal goed, krijg het vanzelf onder de knie…

  Enne ik werk gewoon met wordpress… Wink

 21. Caroline
  september 6th, 2011 @ 18:48

  Heey Aline,

  Gevonden!!
  Wat een leuk een eigen domein, ik heb het zelf ook zitten overwegen na de vorige migratie.
  Ik hoop dat als alles goed komt met deze migratie, dat mijn oude blog ook weer open komt en toch nog alles bij elkaar krijg.. Maar terug gaan naar weblog doe ik denk ik niet meer..

  Ik vind je blog er al super mooi uit zien!
  Genoeg om te puzzelen nu Wink

  Liefs!!

 22. NANNE NICOLAIL
  september 6th, 2011 @ 18:55

  Aline, alsof je nooit weg bent geweest…! Nou zover ben ik nog lang niet. Ik snap ook niet hoe je dit geflikt hebt. Natuurlijk je backup op de één of andere manier gekoppeld. Razend knap en je kunt bloggen! Prachtig.

  Groet, NANNE NICOLAI

 23. NANNE NICOLAI
  september 6th, 2011 @ 18:56

  Natuurlijk Nanne Nicolai zonder LLLLLL!

 24. Kati
  september 6th, 2011 @ 19:14

  Et Tu, Aline? Oftwel, jij ook al? Ik wacht maar en wacht maar en eigenlijk zakt de hoop me steeds verder in de schoenen. Maar ik mag niet panieken! (maar ondertussen) Ik geef je geen ongelijk maar toch jammer dat iedereen gaat lopen. (en van Html Codes had ik toch al geen verstand! Grin )

  Succes met je eigen plekje!

  xxx Kati

 25. Aline
  september 6th, 2011 @ 19:37

  @Caroline, ik speelde al langer met het idee, waar ik nu dus veel spijt van heb, 14 dagen zonder blog, terwijl dat niet had gehoeven… maar goed ik ben der weer… is gewoon goed zoeken naar een mooie template… al moet ik nog wel de kleuren van mijn letters instellen en zo…

 26. Aline
  september 6th, 2011 @ 19:45

  @Nanne Nicolai, ja het is inderdaad de backup die alle bestanden zoals de logjes, reacties en categorieën binnen een paar minuten terug plaatste… en de rest was een avond en deel van de middag… om alle zij kolommen weer terug te krijgen… en het lijkt door dezelfde kopfoto haast dezelfde site…

 27. Aline
  september 6th, 2011 @ 19:50

  @Kati, ik ben het wachten zat, het zal gerust wel terug komen, maar bloggen is al 8 jaar een deel van mijn leven… dus wil gewoon mijn ei kwijt kunnen… html red is vrij goed, xhtml vind ik een stuk minder… Wink

 28. Minoesjka
  september 6th, 2011 @ 20:21

  Mooi nieuw stekkie heb je Aline!!
  Ik word eigenlijk weer steeds vrolijker, gewoon omdat ik steeds meer mensen terug zie komen met wat (jammergenoeg) wat anders.
  Veel succes met het bouwen van je nieuwe blog en ik kijk uit naar de volgende WoW.

 29. Gwyn
  september 6th, 2011 @ 22:22

  Hoi Aline,

  Je moet toch wat als je zolang uit blogland wordt gedreven. Ik heb Lifeofalice tijdelijk verruild voor een ouder blog van mij, http://gwyn.punt.nl/ dat ik wat opgepoets heb.

  Ik hoop dat je nieuwe blog een succes wordt. Gelukwensen in ieder geval.

  Alice ak Gwyn

 30. Aline
  september 6th, 2011 @ 22:45

  @ Minoesjka, eigenlijk wel goed natuurlijk, betekent dat het gewoon in ons bloed zit… en aan de andere kant jammer, want we moeten elkaar allemaal weer zien te vinden…

  W.o.W. en VvV komen weer als iedereen wat meer de tijd heeft om zijn/haar stek te creëren, daarbij hopend dat alles eerdaags ook weer terug is…

 31. Aline
  september 6th, 2011 @ 22:45

  @Gwyn, ik dacht al een naam die ik niet ken, maar wel handig dat je nog een ander blog had/hebt… dan kun je gewoon door…

 32. Plato
  september 6th, 2011 @ 23:05

  Aline veel succes op je nieuwe website/blog.
  Als ik het goed begrijp ben je dus weg bij weblog. Ik denk dat dit het beste is wat je doen kon. Want na al die massa’s twitters, reacties op weblog en andere sites zul je bij de positief ingestelde webloggers helaas weinig goodwill meer over hebben. Jammer maar het is een keuze die gerespecteerd dient te worden. Ik hoop dat je het daar leuk hebt. Overigens denk ik dat weblog over een paar dagen gewoon weer in de lucht is. Dat betekent dat ook ik mijn acht jarige jubileum daar gewoon kan vieren.

  Het ga je goed.

  Plato

 33. Frans54
  september 6th, 2011 @ 23:11

  Gevonden via het verhuisbericht blog. Ik heb gelijk mijn blogroll even aangepast naar dit nieuwe adres.

 34. Aline
  september 6th, 2011 @ 23:30

  @Plato, ja ik ga weg bij web-log… en dat had ik al veel eerder moeten doen… ik geloof dat ik nog immer positief ben, omdat ik vele andere bloggers nog steeds hoop weet toe te praten… maar dat kan alleen ik ook informatie heb…

  En daar ligt nu juist het punt, ik ben het gewoon niet eens met de manier van informatie verstrekking, tijdens deze migratie (bij de vorige wisten we gelijk wat er aan de hand was)… maar om mij een zwarte piet toe te spelen, alleen omdat ik een paar stappen vooruit kan denken is niet netjes… waar ik voor vreesde is namelijk gebeurt… en dat heeft mijn keuze om weg te gaan versterkt…

  Ik heb geen zin in nog meer migraties, die alleen maar irritaties bij iedereen oproepen, en waarbij ik kennelijk mijn mening voor me moet houden en mijn frustratie niet mag ventileren… er is door heel veel mensen over en weer wat geschreven en gezegd, en ook ik heb heel veel over me heen gekregen, en dat is het me niet waard…

  Ik hoop dat ik snel bij je langs kan komen op jouw eigen blog, om die 8 jaar te gaan vieren… want daar zijn we wel aan toe… aan leuke dingen…

 35. Aline
  september 6th, 2011 @ 23:34

  @Frans54 ja ik heb nog geen tijd om iedereen te bezoeken en zo, ben op eens ook zo druk, maar ben blij dat het verhuisbericht zo snel werkt, ik kom gauw weer bij je kijken… en dank je wel, want ook de link naar de opdrachten is voortaan anders… Wink

 36. Plato
  september 7th, 2011 @ 00:28

  Aline, iedereen mag wat zeggen, ook over de niet vlekkeloze migratie bij weblog. Maar voor zover ik kon waarnemen, en dat zorgde bij mij ook voor enige ergernis, was jij op verschillende fronten bezig met een soort offensief. Ik twitter niet maar het lezen kan ik wel. Ook reageer je je af bij mensen die niet eens weblog hebben. Dat is wat ik als negatief bestempelde. Daarbij komt dat ik duidelijk proef dat je niet alleen wilde helpen maar dat je eigenlijk het liefst op de stoel van de weblogleiding wilde gaan zitten. Dat mag allemaal maar het is niet altijd verstandig die ambitie zo gretig te verspreiden.

  Met alle respect vond ik dus dat je verkeerd bezig was en dat schreef ik je. Maar ik heb het idee dat je nogal vaak de pointe van een stukje mist. Je doorziet de werkelijke kritiek niet en dus kan je er ook niets mee doen.

  Eerlijk gezegd denk ik dat je door dit alles bij weblog je eigen glazen hebt ingegooid. Hoef je niet met me eens te zijn. Even goede vrienden. Maar je kan ook even diep in jezelf kijken of er een kern van waarheid in zit. Dan kun je er voor jezelf misschien iets ten goede uithalen.

  Ondertussen gaat het webloggen straks weer beginnen. Laten we vrolijk zijn. Het is maar een hobby.

 37. Aline
  september 7th, 2011 @ 07:12

  @Plato, dan heb je me verkeerd begrepen, op de eerste paar dagen duurde het echt te lang voor ze info gaven, en toen er iets mis ging wilde ik heel graag een antwoord op iets hebben, misschien niet op een handige manier verwoord, maar op dat moment was het mijn enige manier van kunnen vragen…

  En ik vind het knap dat jij een ambitie bij me lijkt te lezen, die er niet is… ik werk twee ochtenden in de week, en ik zou niet anders willen… ben helemaal happy met mijn baan… Neemt niet weg, dat het goed is dat je mijn twitter leest, maar mij daar dingen gaan verbieden gaat wat ver…

  Jij en ik zullen het nimmer eens worden over deze materie, dus lijkt het mij verstandig deze te laten rusten… want er zijn vele leukere dingen, we hebben ieder gezegd hoe we er over denken, lijkt mij genoeg… want inderdaad ik ben het met je eens het een super leuke hobby…

 38. Leo
  september 7th, 2011 @ 10:47

  En voor hen die menen dat het geven van kritiek niet kan in een periode dat een aanbieder waar je n.b. voor betaalt niet levert wat je huurt, er is ene aardig artikel verschenen in De Pers van gisteren. Pag. 13. Een paar professionele bloggers geven daar even hun mening over het geklungel van WL en dat liegt er niet om. Niet iedere blogger is een leuke amateur, er zitten profi’s tussen. Die net als ik betalen voor de service die ze niet krijgen en door sommige collega-bloggers in de hoek worden gezet omdat ze geen begrip hebben voor de fout gelopen migratie en de uiterst beroerde communicatie. Ik kan me de frustraties van sommige bloggers goed voorstellen en behoor ook tot die groep. Ik wil het niet begrijpen, heb het vooraf ook al aangegeven bij WL. Na 2010, de chaos van toen, is er geen reden voor begrip. Wel om te verhuizen en opnieuw te beginnen. En Aline, jou gun ik helemaal een nieuw begin. Niemand heeft het recht om juist jou af te fakkelen. Je stond vaak pal voor je collega-bloggers. Dat kan niet van iedereen in de periferie van WL gezegd worden.

 39. Aline
  september 7th, 2011 @ 10:58

  @Leo, ik vind dat ik zowel mijn onvrede mag uiten, en tegelijkertijd het product nog steeds kan uitdragen… echter wat hier bij web-log gebeurde kan echt niet door de beugel… er zijn veel fouten gemaakt, en het gaat nog wel even duren voor die hersteld zijn… Ik ben namelijk dingen kwijt, die niet meer te herstellen zijn, ook niet als mijn weblog er straks weer is… En dank je wel, het nieuwe begin is maandag van start gegaan…

  Voor wie het stukje waar Leo het over heeft ook wil lezen: http://www.depers.nl/UserFiles/File/Dinsdag%206%20september%202011.pdf pagina 13 dus… Wink

 40. Noelle52
  september 9th, 2011 @ 01:09

  Hallo Aline,
  Ik wens je succes met je nieuwe weblog, ziet er leuk uit, jammer dat je vertrekt bij weblog, vond de woensdag opdracht altijd heel leuk om aan mee te doen. Maar misschien komt die op je nieuwe blog terug.
  Ben zelf niet zo op de hoogte van de manier waarop dit soort dingen fout kunnen gaan dus ga daar ook geen mening over geven maar snap wel dat een aantal mensen er van balen dat het zo lang duurt.
  Maar het beste in ieder geval met deze stap.

 41. Mich
  september 9th, 2011 @ 13:14

  Heee Aline!

  Jij bent dus ook een nieuwe blog begonnen! Een hele volksverhuizing in blogland! Veel plezier op je nieuwe blog! x

 42. Leo
  september 9th, 2011 @ 13:35

  En intussen is dag 17 aangebroken en is er nog geen enkel zicht op herstel van de oude situatie bij Weblog.nl. En het wordt al stiller en stiller in blogland….Zelfs de grootste optimisten moeten nu toch wel toegeven dat er iets verschrikkelijk mis is gelopen???

 43. Aline
  september 9th, 2011 @ 13:53

  @Noelle52 leuk dat je mij gevonden hebt… en maak je geen zorgen de schrijfopdrachten blijven, maar zijn even met vakantie… zodat iedereen straks weer een kans heeft om mee te doen…

  En een eigen domein nemen, was al een paar keer aanbod geweest, dus die stap zat er wellicht toch al aan te komen…

 44. Aline
  september 9th, 2011 @ 13:54

  @Mich ja ik ben ook een nieuw blog begonnen, maar heb wel het oude allemaal meegenomen… inderdaad heel lastig om iedereen te volgen zo, maar komt vanzelf wel weer goed…

 45. Aline
  september 9th, 2011 @ 13:56

  @Leo inderdaad dag 17 alweer, als goed is vanmiddag om 16.00 een update, en ik ben benieuwd… heb nog steeds geen e-mails ontvangen, van geen van mijn blogs…
  En tja ik denk dat die zich inderdaad nog wel een keer achter hun oor mogen krabben… Wink

 46. Tham
  september 9th, 2011 @ 14:58

  Ik ben inmiddels aan het idee gewend dat ik geen blog meer heb en dat het ook wel niet meer terug zal komen. Kan me er nu alleen nog over verbazen dat ze daar zo stom waren om te denken dat ze de migratie in 2 dagen konden doen. Het zal me verder een worst wezen nu hoor..ik vermaak me wel achter de schermen. Maar ik vind het diep triest voor hen die zitten te wachten en hun nagels hebben opgevreten van ellende. Ik vind dat alle bloggersop zijn minst een bloemetje verdienen Wink) Beauty

 47. Aline
  september 9th, 2011 @ 15:01

  @Tham, ik snap zelf ook niet hoe ze bij twee dagen komen, toen ik de te volgens stappen zag, dacht ik eerder aan een dag of vijf… maar helaas zijn het al 17 dagen nu, ben benieuwd naar de update van vanmiddag… en ik ga er nog steeds vanuit dat ze blogs terug komen… alleen de vraag is nog wanneer?..

 48. Tham
  september 9th, 2011 @ 15:04

  Ik was op weg om Word Press verder te gaan vullen.. maar als ik jouw afstreeplijstje zo eens bekijk kan ik daar ook wel mee stoppen haha.. k snap zoiezo de helft al niet laat staan dat ik de lijst ook af krijg.

 49. Aline
  september 9th, 2011 @ 15:23

  Tham, laat je niet door mijn lijst afschrikken, want dit is een lijst van iemand die 8 jaar blogt en ik ben op een eigen domein begonnen… dus als je een wordpress wilt, is het heel simpel kies een naam, zoek een leuke thema en ga bloggen… Wink

 50. Tham
  september 9th, 2011 @ 15:27

  Ik blog pas drie jaar.. maar snapte daar al amper van wat er kon.. omdat ik geen engels kan. Maar Nu heb jij het over eigen domein.. wat is dat dan? Is er verschil tussen dan?
  Sorry ik ga nu wel erg offtopic .. haal maar weer weg zo.. jij weet nu hoe dat moet hhaha

 51. Aline
  september 9th, 2011 @ 15:38

  Offtopic mag altijd… en ik laat het lekker staan… Ik heb zelf de naam van deze site gekocht (dat heet een domein)… betekent ook dat ik zelf de ruimte op het internet waar deze site staat moest kopen (dat heet hoasten)… ik draai inderdaad wordpress op deze site… omdat daar heel veel mee kan…

  Als jij een blog wilt ga je naar wordpress.com en kan je daar gewoon een gratis blog aan maken… het werkt voor een groot gedeelte hetzelfde als weblog… alleen het staat op andere plekken… En als je hulp nodig hebt dat geef je maar een gil… je mag ook emailen…

 52. Tham
  september 9th, 2011 @ 16:11

  Dank je Aline, volgende week maak ik tijd vrij en dan ga ik er eens paar uur induiken.. maar ik koop niets!! Wink ROTFL

 53. Aline
  september 9th, 2011 @ 16:17

  @Tham, het is ook niet veel meer werk dan een paar uurtjes, en als je hulp nodig hebt weet je waar ik ben… Wink

 54. Billy
  september 9th, 2011 @ 17:51

  hey Aline,
  ik merk nu pas dat je een nieuw log begonnen bent, groot gelijk hoor! Weblog.nl is stilaan een ware ramp geworden hé, al had ik niet gedacht dat jij die zou verlaten…

  Succes met je log!

 55. Aline
  september 9th, 2011 @ 17:56

  @Billy, geeft niet ik ben al een paar dagen niet aan mijn reader toegekomen, ben heel druk hier op dit blog, heel veel werkt niet meer, en dat was eigenlijk ook wel de reden dat ik de stap niet wilde zetten… het vele werk, de links, de foto’s… maar jeetje wat werkt wordpress toch lekker…

  Dank je wel en ik kom snel weer bij je langs…

 56. Jaartal
  september 9th, 2011 @ 20:56

  Aline, wat fijn te zien dat je al weer zó ver bent na je herstart, je hebt je oude archieven al weer terug lijkt het? Ik ben onder de indruk hoe het er na zo’n korte periode uitziet! Hartstikke goed van je (jullie?)!

  Kus,
  Jaartal

 57. Erika
  september 9th, 2011 @ 21:47

  Hoi Aline,

  Ik zag je bij alice op haar opgepoetste log gwyn en ben eventjes doorgewandeld naar je nieuwe adres.
  Gefeliciteerd met je nieuwe stek meis.
  Ik kom wel eens weer aanwaaien.
  Mocht het nu windstil worden….. dan kom ik wel gewoon langs Wink

  Groetjes Erika

 58. Aline
  september 10th, 2011 @ 10:17

  @Jaartal het terug zetten van de back up was echt met een paar minuten gedaan… alleen alle links en foto’s werken niet… Er is inderdaad al veel gedaan, maar er moet ook nog flink wat gebeuren… en voordeel is wel dat alles werkend te maken is, naar zoals ik zou willen dat iets eruit ziet…

 59. Aline
  september 10th, 2011 @ 10:19

  @Erkia lief van je, en je bent altijd van harte welkom hier… Smile Enne ik zal jouw links eerdaags ook eens een plekje geven… want die is het echt waard om gezien te worden… Wink

 60. Sisely.nl
  september 11th, 2011 @ 11:42

  Suc6 met je eigendomein, is allemaal wat met weblog.nl …je blog ziet er mooi uit.

 61. Aline
  september 11th, 2011 @ 11:49

  @Sisely.nl dank je wel, en inderdaad het gaat niet helemaal zo als het zou moeten het is al 19 dagen offline nu… en ben benieuwd hoeveel dagen er nog bij gaan komen…

 62. Leo
  september 12th, 2011 @ 15:31

  Mss toch even goed, we zijn slechts drie weken onderweg bij WL, om dit verhaal even tot je te nemen.
  http://www.marketingfacts.nl/berichten/20110911_weblog.nl_helpdesks_zijn_geen_eiland/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed#reageer
  En ook te zien hoe de helpdeskdame die zo weinig kritiek kan velen er mee omgaat…..Mijn reactie spreekt voor zich…

 63. Aline
  september 12th, 2011 @ 16:38

  @Leo dank je wel voor de link, ik ben benieuwd hoe dit verder gaat…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.