«
»

Nedworked blogs

Geplaatst op donderdag 15 september 2011 | 8 Reacties

Nu ik op eigen benen sta met dit blog, een eigen domein dus, vind ik het wel leuk om mijn blog wat meer onder de aandacht van anderen te brengen… en ik moet zeggen dat ik tijdens de migratie een aantal leuke blogs gevonden heb… maar ja je wilt toch kijken wat er nog meer is en dan zijn daar mijn blogvrienden bij de OBA,  en in dit geval 100woorden, waar ik  het concept nedworked blogs ontdekte… via een facebook pagina, waar je je blog aan kan melden… kan je een widget op je blog zetten, en dat heb ik gedaan in de middelste kolom onderaan… dus kom maar op mensen met facebook jullie kunnen me vanaf nu volgen… en ik hoop via deze manier zelf ook weer nieuwe blogs te ontdekken… Een ander voordeel van deze widget is de manier waarop ze mijn logjes posten naar mijn facebook… het kan ook naar mijn twitter, maar daar heb ik al een plug in voor die ik naar mijn smaak kan instellen…

Reacties

8 Reacties to “Nedworked blogs”

 1. Leo
  september 16th, 2011 @ 14:53

  Ik heb, anders dan bij WL, nu ook een automatische koppeling naar FB, Twitter in LI. Dat helpt soms om wat nieuwe lezers te trekken die normaal niet eens wisten van het bestaan van al mijn schrijfsels. Toch is het wel jammer dat alle bekendheid van voor de zo bekende en mislukte migratie, deels aardig verloren is gegaan. Net als het netwerk van bekende enm soms gelinkte bloggers. Ik zoek me gek naar hun adressen en domeinnamen. Zeker als ze uitgevlogen zijn, zoals ik ook deed….

 2. Aline
  september 16th, 2011 @ 14:58

  @Leo het helpt te zoeken op hun naam, maar in sommige gevallen hebben ze opeens een hele andere naam genomen… en dan wordt het erg lastig… degene die ik vind, zet ik gelijk op mijn blogrol met rood er bij… en verder is het goed opletten bij bekenden, of je bij de reacties niet toevallig een andere bekende ziet staan…

 3. Leo
  september 16th, 2011 @ 15:49

  @Aline – Ja dat doe ik nu zo en soms meldt er zich een die ik ook al kwijt was. Ach, als ik op kantoor zit is het niet zo erg allemaal. Maar onderweg is het een ander verhaal en volgende week staat de agenda weer aardig gevuld. Dan mis je toch een aantal leukschrijvers of lastpakken die ik graag volg of omgekeerd…

 4. Billy
  september 16th, 2011 @ 16:32

  ik heb geen facebook account, en ook niet van plan er één aan te maken.
  Mag ik bij deze een kleine opmerking geven over jouw blogje, bedoeld om het nog iets beter te maken? Ik mis nl. het navigeren tussen verchillende logjes (“vorig” en “volgend” of iets dergelijks). Rechts vind ik wel de laatste berichten, maar toch vind ik zo’n navigatieknoppen handiger

 5. Aline
  september 16th, 2011 @ 16:43

  @Leo het is inderdaad jammer dat niet iedereen er nog is… en ik hoop dat het niet lang duurt voor we weer gewoon allemaal online zijn… pas dan ga je zien waar iedereen heen gegaan is, want neem aan dat iedereen dat wel gaat melden, al zullen velen ook terug keren naar hun vaste stek…

 6. Aline
  september 16th, 2011 @ 16:44

  @Billy, he wat en dat anno 2011, nee geintje is natuurlijk ook een keuze… en bedankt voor de tip, daar ga ik eens even naar kijken…

 7. Erika
  september 16th, 2011 @ 18:43

  He Aline, gaaf, je nieuwe blog! Ik ga je link aanpassen! Leuk he op je eigen domein! Veel meer vrijheid! Veel succes! Groetjes Erika

 8. Aline
  september 16th, 2011 @ 19:35

  @Erika dank je wel, en ja het is inderdaad heel leuk een eigen domein, maar wel veel werk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.