«
»

Fotoclub FWG Den Helder 58

Geplaatst op dinsdag 13 september 2011 | 12 Reacties

Vanavond was het alweer de tweede avond, wat vliegt een week toch snel voorbij… vanavond hadden we een bespreking van digitale foto’s… waarbij geen thema opgegeven was… ik heb nog even getwijfeld of ik vanavond zou gaan, want het stormde, regende en onweerde aan het begin van de avond… maar vlak voor 20.00 uur besloot ik alsnog even heen te gaan… en de vakantie foto’s van vorige week als inzet te gebruiken… had ze natuurlijk wel laten zien, maar wilde nu wel eens kritisch commentaar krijgen… bij de ooievaar, was er veel positief, echter men vond dat er nog meer afgesneden had mogen worden… of meer van de rest te zien had moeten zijn… de aap kreeg alleen maar positief commentaar… en de vlinders daar en tegen vonden ze het mooiste, qua kleur de vage achtergrond, waarin ook de kleur terug kwam, twee vlinders in plaats van één… een mooie compositie… kortom ik ben blij met het commentaar en ben er op vooruit gegaan met vorig jaar…


© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

12 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 58”

 1. Margo
  september 14th, 2011 @ 00:22

  Prachtige foto’s Aline! Die met de vlinders vind ik ook het allermooist, zeker ook door de kleurencombinatie! Smile

 2. 100-woorden
  september 14th, 2011 @ 03:13

  De ooievaar hangt er inderdaad een beetje tussenin. Alleen de kop, of de hele ooievaar is mooier.

  De aap is in wezen een portretfoto en het enige puntje van commentaar dat ik zou hebben is dat hij schuin van boven is gefotografeerd. Misschien kon dat niet anders, maar als het wel anders kan, dan kiezen voor fotograferen op ooghoogte.

  De vlinders vind ook ik de mooiste. Door de onscherpe, dus rustige, achtergrond wordt de aandacht niet afgeleid van het onderwerp.

 3. Fokkio
  september 14th, 2011 @ 09:23

  Zo leer ik ook nog wat van het commentaar bij de ooievaar. Daar zit wel wat in.
  Ik vind de vlinders het mooist.

 4. Aline
  september 14th, 2011 @ 11:41

  @Margo dank je wel, en die met de vlinders zijn ook wel apart qua kleuren…

 5. Aline
  september 14th, 2011 @ 11:42

  @100woorden, die aap was lastig, steeds als ik op ooghoogte was was hij dat niet, en hij ging inderdaad iets lager zitten voor me…

 6. Aline
  september 14th, 2011 @ 11:43

  @Fokkio, ik leer er ook steeds weer iets bij… en dat vind ik het leuke aan de fotoclub…

 7. Helma
  september 14th, 2011 @ 13:44

  Hallo Aline,

  ik ben blij dat jullie inmiddels weer online kunnen, want dat duurde veel te lang.

  Ik vind het mooi als je iets kan leren of je eigen fotografie. Ik heb ook nog steeds geen cursus gehad, maar krijg wel tips hier op de log. Ik wil wel graag een cursus volgen, maar door de steeds wisseldiensten kan ik nooit een cursus volgen.

  Je foto’s die eronder staan vind ik echt heel mooi.

  Groetjes, Helma

 8. Aline
  september 14th, 2011 @ 13:50

  @Helma dat kunnen we dus nog niet, weblog is er nog steeds niet… maar ik ben op een eigen domein overgestapt… Wink ik volg af en toe een cursus, heb er zelfs eentje bij de LOI gedaan, en die kan ik ook zeker aanraden, daarna ben ik het plaatselijk gaan opzoeken, en in februari heb ik daar een vervolg cursus… afgelopen augustus heb ik een workshop gedaan in de dierentuin in Emmen, foto’s en verslag volgen nog… en in december doen we dat over, maar dan met macrofotografie… het is dus zoeken naar wat ik kan vinden…

 9. Erika
  september 14th, 2011 @ 16:42

  Mooi in beeld gebracht, vooral de vlinders spreken me aan.
  Groetjes Erika. Yes

 10. Aline
  september 14th, 2011 @ 16:47

  @Erika dank je wel, geloof dat die bij velen favoriet is, kreeg er gisteravond, na afloop ook nog wat complimentjes over…

 11. Tiny
  september 15th, 2011 @ 07:46

  Mooie foto’s, inderdaad is die van de vlinders het mooist, qua kleur en compositie.
  Groetjes

 12. Aline
  september 15th, 2011 @ 11:52

  @Tiny dank je wel, zal die binnenkort eens wat groter neerzetten hier…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.