«
»

Winnaar weekpas Health City

Geplaatst op woensdag 3 augustus 2011 | 8 Reacties

HealthCity Yeah ik ben winnaar van een weekpas bij Health City… dankzij Yunomi waar ik eenmalig aan een spel heb meegedaan… en dan ga je kijken waar je heen mag, en blijkt dat de dichtsbijzijnde in Purmerend is, dat betekent 5 kwartier bij mij vandaan… oeps, ik ga niet sporten als ik alleen met reizen al 2,5 uur bezig ben, want dan gaat er toch echt iets te veel tijd in zitten… even mijn moeder gevraagd of zij naar Purmerend wil, is bij haar slechts 20 minuten vandaan… maar dan zou ze maar één keer gaan… mijn broertjes even gebeld, want in Groningen zie ik twee fillialen… maar die is bang dat hij het te leuk vind en na een week, een te duur abonnement gaat nemen, en daarnaast zit hij met mijn nichtje… kortom ik heb prijs gewonnen waar ik niet veel mee kan… en waarvan ik  hoop dat de prijs overdraagbaar is, dus als iemand een Health City bij zich in de buurt heeft, en een weekje gratis wil sporten… stuur me dan even een e-mail (zie rechtsboven op de site, in de reachtekolom, onder mijn foto)… 

Reacties

8 Reacties to “Winnaar weekpas Health City”

 1. Frans54
  augustus 3rd, 2011 @ 12:03

  Er zit er een op nog geen vijf minuten lopen bij mij vandaan, maar ik ben niet zo van georganiseerd sporten, ik doe het liever op mijn eigen manier en op het moment dat ik er spontaan zin in heb.

 2. Aline
  augustus 3rd, 2011 @ 13:43

  Ik zou zelf wel gegaan zijn als het dichterbij geweest was… Wink

 3. HansDeZwans
  augustus 4th, 2011 @ 10:00

  Kijk eens even of die pas ook voor het Belgenland mag dienen? Ge weet, mijn gespierd lichaam moet geregeld onderhouden worden, vandaar de vraag.

 4. Helma
  augustus 4th, 2011 @ 20:12

  Hé jakkes Aline, denk je een prijs gewonnen te hebben en dan kan je er niet zoveel mee. Ik hop dat je iemand anders er blij mee kan maken.
  Maar evengoed gefeliciteerd met je prijs, want het feit is en blijft dat je toch gewonnen hebt Wink
  Groetjes, Helma

 5. Daisy
  augustus 4th, 2011 @ 21:44

  Wat jammer dat je hem zelf niet kunt gebruiken. Dan win je eens wat… Smile
  Hopelijk vind je vlug een geïnteresseerde.

 6. Aline
  augustus 4th, 2011 @ 23:01

  Nee, alleen voor Nederland, helaas…

 7. Aline
  augustus 4th, 2011 @ 23:01

  Nee ik kan er inderdaad niet zoveel mee…

 8. Aline
  augustus 4th, 2011 @ 23:04

  Ja jammer he… leuk om iets te winnen, maar dit is echt te ver voor mij…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.