«
»

Scrapbook 019

Geplaatst op dinsdag 16 augustus 2011 | Geen reacties

En toen waren er nog een paar foto's over… twee duidelijk alleen met het vriendje van onze hond Iwan… dus besloot ik een pagina van Milo te maken… en ik besloot dat er wel wat kleur in mocht… zo ben ik begonnen met de letters, deze heb ik vervilt… en de losse groene bladeren ook… van twee foto's heb ik drie foto's gemaakt en ik ben met de figuur schaar… en drie vrolijke kleuren verder gegaan… daarnaast vond ik het wel leuk om meerdere hobby's via het scrapbook te tonen en ben op zoek gegaan naar wat ik hier bij kon maken… en dat is filigraan geworden… een stukje groenscheurpapier achter grond… en een paar simpele basis elementen… en al gauw heb je dan een kikkertje en twee bloemen…

 
bladzijde 16… Milo…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.