«
»

Scrapbook 018

Geplaatst op maandag 8 augustus 2011 | 12 Reacties

Aangezien ik al een paar keer bruin als kleur gebruikt had besloot ik iets met de overgebleven stukken te doen… en voor ik het wist had ik allerlei losse strookjes die samen een heel mooi geheel vromden… en ik had in de foto’s wat eyelets gebruikt met gaatjes… en besloot daar strikjes in te gaan maken… de ene met stro en de ander met een gouddraadje… en toen schoot het mij te binnen dat ik ook nog wel bruine rafia had… en dat ik er nog wel een paar strikken bij kon maken… daarnaast zijn ze de wortels van een boom aan het weg halen… en wilde ik met pasta een boom maken en deze kleuren… en daarvoor maakte ik een proefplaatje… om te zien hoe groot het werd… echter ik vond de proef zo goed gelukt dat ik besloot daar met een randje erom heen… een soort van schilderij van te maken…

 
bladzijde 15… strikjes en een boom…

Reacties

12 Reacties to “Scrapbook 018”

 1. Blewbird
  augustus 8th, 2011 @ 21:19

  Ja, leuk, daar kun je een heel blog omheen bouwen. Gek op touwtjes, punaises, paperclips, nietjes, papier met gaatjes, potlood, van die kleine dingen die je zo mooi uit hun verband kunt halen.

 2. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 21:26

  Dit is ook meer een “Ons bin zûnig” pagina, restjes papier, restjes touw… en gelijk een nieuwe hobby uit proberen… Wink

 3. klaproos
  augustus 8th, 2011 @ 21:28

  héél erg leuk om te zien aline,
  je bent een handige kraaiSmile

 4. Aline
  augustus 8th, 2011 @ 21:35

  Ja ik ben niet alleen handig met woorden en een camera, ik kan ook echt met mijn handjes werken… Wink

 5. Ada
  augustus 8th, 2011 @ 22:37

  Lekker knutselen met veel fantasie dat levert verrassende resultaten op.

 6. astridvanbeers
  augustus 9th, 2011 @ 09:08

  Ziet er leuk uit…….

 7. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 11:20

  Inderdaad, gewoon gaan en doen…

 8. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 11:21

  Dank je wel, zo zie je dat je met restje best leuke dingen kan doen…

 9. ♪Melody♪
  augustus 9th, 2011 @ 12:29

  Nouhou mocht je je eens vervelend maak er dan eentje voor mij in het thema muziek….
  Ik heb grote bewondering voor mensen die het geduld kunnen opbrengen om dit soort prachtige kunstwerken te maken, ik kan het niet in ieder geval Wink

 10. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 19:46

  Mocht ik mij eens vervelen, denk je echt dat zoiets mij overkomt… Wink En dank je wel, maar ik weet uit ervaring, dat ik iedereen creatief kan laten zijn, mits ze dat zelf willen natuurlijk…

 11. Leo
  augustus 9th, 2011 @ 19:54

  Als ik al knutsel dan toch met die dingen die te maken hebben met mijn liefhebberijen. Frutselen met scrapboeken is mij net een brug te ver. Ook al zou het wel heel handig zijn om alle foto’s die ik tegenwoordig maak eens goed te ordenen en dan te kunnen bekijken….

 12. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 20:14

  Het is heel handig voor je foto’s… en geeft een leuk overzicht, vooral als je er ook nog teksten bij neerzet…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.