«
»

Nieuwe bank

Geplaatst op woensdag 31 augustus 2011 | 2 Reacties

 Dat een tijdje niet bloggen duur is, blijkt wel uit het feit dat ik op eens alle folders uitgebreid kon doornemen… met als gevolg dat ik van alles te koop zag, waar we het als eens over gehad hadden… de banken op de bovenste foto heb ik namelijk gekregen van de vorige bewoners, een tweezitter en een tweeënhalf zitbank… we zijn dan ook op zoek gegaan naar hetzelfde… of een twee- en driezitsbank, maar tegenwoordig zitten veel kussen vast aan het onderdeel… en is veel niet meer te wassen… en dat laatste vinden wij wel belangrijk met 5 katten in huis… en zo zijn we een paar winkels afgegaan, om vervolgens te slagen met twee tweezitters… die gelijk in de middag al geleverd konden worden… en ze namen ook gelijk de oude banken mee, en brachten deze bij de kringloop winkel… het resultaat is op de foto hieronder te zien, en er zelf iets meer ruimte voor de boekenkast is gekomen… en qua kleur is het een heel stuk rustiger geworden… 

Maar dat is nog niet alles, we zagen nog meer in de folders… dus ook nog even de stad zelf in…
 Boven op de foto, de situatie in de badkamer, in het kastje zit namelijk maar één plank op de bodem en meer niet… dus hebben we de hele bovenkant inmiddels al in gebruik, en in de kast zelf, ben ik vaak aan het zoeken… en wat erg onhandig is, er zit geen achter kant in de kast, omdat er een waterafvoer voor de wand langs loopt, dus in de kast zelf zit ook een vrij groot gat boven in… kortom het was niet helemaal handig, zeker niet als je het wilt verplaatsen… Onder de nieuwe situatie, een kast met een ligplank er tussen, dus al twee planken om wat op te ruimen, en een dichte achterwand, één nadeel hij staat nu voor die waterafvoer… maar we hebben er nog een klein kastje naast gekocht… dus dat is meer opruim plaats en het ziet er ook beter uit zo…
Dat was nog niet alles want het eerste wat we vanmorgen kochten, en dat was maar goed ook dat we daar begonnen, want dit bleek al de laatste te zijn van een op is op actie, een dekenkist voor op het dakterras, want we hebben van de mooie lounge set, wel heel veel kussens in een kamer staan, nu passen ze niet allemaal, maar alle losse kussens kunnen er wel in… en dat ruimt in huis toch maar even mooi op… kortom het was een ochtend waarin we flink op stap geweest zijn, en goed geslaagd… jammer dat het steeds zo nat is, dus tussen de buien door even een foto gemaakt, voordeel we weten wel gelijk dat de kist waterdicht is…

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe bank”

  1. Jaartal
    september 9th, 2011 @ 20:57

    Mooi hoor, die nieuwe banken vooral!

  2. Aline
    september 10th, 2011 @ 10:21

    @Jaartal die zien er strak uit hè… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.