«
»

Mijn Creatieve biografie

Geplaatst op donderdag 11 augustus 2011 | 2 Reacties

Krealine3
Aangezien er nog maar een aantal creatieve blogjes verhuisd gaan worden naar dit blog (nou ja denk dat ik nog wel een paar weken zoet ben ermee), was ik even aan het rondneuzen of ik op het creatieve blog nog meer dingen had staan die ik graag zou willen bewaren… en toen kwam ik de lijsten met opleidingen en werkervaring tegen, lijkt me zonde als dit straks verloren gaat… dus daarom zet ik deze twee lijsten nu hier neer… mocht ik ooit in de toekomst besluiten nog eens wat te gaan doen op dit gebied, dan kan ik dit lijstje er simpel weg bij pakken… 

Leuk is misschien om te vertellen dat het lijstje opleidingen uitgebreid had moeten worden met nog een paar andere technieken die ik graag had willen leren… zo wilde ik graag docent Pergamano (werken met perkamentpapier) worden… heb ook een paar maal een cursus gevolgd als opzet daar naar toe… daarnaast was ik ook veel bezig met Encautic Art (strijken met was).. en was daarbij zelfs van plan een stapje verder te gaan, er waren toen slechts zeven cursussen, na ze laatste had ik zelf docenten mogen opleiden op dit gebied… Daarnaast wilde ik graag leren hoe je kaarsen kan maken, en daar dan les in gaan geven (echter die cursussen zijn voornamelijk voor instellingen)… dan wilde ik nog een cursus schilderen ala Bob Ross volgen, daar was zelfs al vraag naar en wilde mij gaan verdiepen in de wondere wereld van het werken met Tifany glas… maar ja door het beëindigen van mijn relatie in 2003, waardoor mijn atelier gestopt werd, ben ik nimmer verder gegaan met deze technieken… maar je ziet de lijst met plannen was aanwezig, en na 3 jaar had ik bij mij in de omgeving aardig naam gemaakt als atelier… maar ja dat zijn tijden die nu ver achter me liggen… 

Studiobanner
Opleidingen: 

2001  Docentopleiding Koud Porselein, certificaat
2001  Opleiding Koud Porselein, certificaat
2001  Docentopleiding Paverpol, certificaat
2001  Opleiding werken met perkamentpapier
2002  Docentopleiding 2 Paverpol, certificaat
2002  Docentopleiding Acrylschilderen op keramiek, certificaat
2002  Opleiding Koud Porselein, certificaat
2002  Docentopleiding 3 Paverpol, certificaat
2003  Opleiding werken met perkamentpapier
2003  Docentopleiding  Shadowpainting, certificaat
2003  Docentopleiding Sandy Art, certificaat
2004  Workshopleidster voor Creata: Sieraden, Home Decoration en Scrapbooking

Werkervaring:
2003  Atelier StudioKreAline beëindigd 
2003  Workshops met Koud Porselein tijdens de KreaDoe in Rotterdam
2002  Workshops met de Sissix stansmachine tijdens de KreaDoe in Utrecht
2002  Demonstraties met de Pearl Ex pigmentpoeders tijdens de Hobbybeurs in Andijk
2002  Artikel in Kreaplus nummer 33, Boek Pearl Ex pigmentpoeders 
2002  Artikel in Kreaplus nummer 32, 3D techniek kartonnen wegwerp-bordjes
2001 Demonstraties met de Fiskars Shapecutter voor CreaArt tijdens de KreaDoe in Utrecht
2001  Nederlandse vertaling van de Fiskars Shapecutter
2001  Verschillende demonstraties en workshops bij IKEA Amsterdam
2001  Atelier StudioKreAline gestart, diverse cursussen en workshops (allerlei technieken)
2000  Demonstratie met 3D techniek  tijdens de KreaDoe in Utrecht

Reacties

2 Reacties to “Mijn Creatieve biografie”

  1. JaartalOnline
    augustus 11th, 2011 @ 21:16

    KreAline overtreffende trap, lijkt me!

  2. Aline
    augustus 12th, 2011 @ 00:31

    Haha dank je wel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.