«
»

Kaart 026

Geplaatst op dinsdag 9 augustus 2011 | 4 Reacties

Iets totaal anders is deze fluweel kaart… de kaarten zelf zijn te koop deze moet je even goed in elkaar vouwen… of zelf van een stuk A5 snijden… en verders heb je een stuk wit fluweel nodig hierop plak je een sticker… en deze ga je met stift in kleuren… en daarna knip je hem uit en plakt hem op de kaart… een randje met sticker maken… en het kleine bloemelementje is met een stukje foamtape opgeplakt…


fluweel kaart

Reacties

4 Reacties to “Kaart 026”

 1. Novie
  augustus 9th, 2011 @ 20:24

  Een mooi aaibaar kaartje dus.Jij bent geloof ik een echte duizendpoot als ik jouw weblog zo eens bekijk.Waar haal je de tijd daarvoor allemaal vandaan?

 2. Ada
  augustus 9th, 2011 @ 20:36

  Het is een aaibaar en lief kaartje.

 3. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 20:52

  Haha, ik doe inderdaad veel dingen, en graag met veel door elkaar bezig… maar op Creatief gebied doe ik de laatste tijd weinig, heb in het verleden wel een eigen atelier gehad, waarin ik les gaf… had ook een apart blog voor de Creatieve dingen, en die wil op heffen… Wink

 4. Aline
  augustus 9th, 2011 @ 20:53

  Fluweel zacht inderdaad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.