«
»

Write On Wednesday 54

Geplaatst op woensdag 20 juli 2011 | 4 Reacties

Doen

De laatste tijd voelde hij dat zich zelf niet was, dat hij uit zijn doen was. Het waren dan ook een paar hele zware weken geweest. Eerst had hij bezoek gehad van zijn tante, die hem vertelde dat zij niet lang meer te leven had. Nog geen week later mocht hij de begravenis al gaan regelen. Een zware taak, omdat de familie jaren geleden uit elkaar was gevallen. Dit betekende tevens dat hij een bezoek zou moeten brengen aan zijn ouders. Om hun in te lichten over haar dood, en hoe hij alles geregeld had. Zijn ouders waren zeer verrast dat hij na al die jaren opeens op de stoep stond. Een gesprek was hij niet snel zou vergeten, zwaar na zoveel jaar. Maar het had tevens goed gedaan om ze te zien, en om te weten dat het met hun goed ging. Vorige maand was hij van baan veranderd. Niet omdat hij zijn oude baan niet meer leuk vond. Nee, hij was ontslagen, en was gelijk gaan handelen. Een super leuke baan had hij er aan overgehouden. Welliswaar een zware baan, en hij moest nog veel leren. Nu hij zo nadacht werd het tijd even tot rust te komen. Alles een plek te geven, en daarom besloot hij vanavond te gaan stappen. Hierdoor zou hij vast zijn gedachten weten te verplaatsen en kunnen vullen met leukere dingen. De volgende ochtend vond hij een telefoonnummer geschreven op zijn hand. Hij had geen idee van wie het was. Zou hij het doen, het nummer bellen?

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Write On Wednesday 54”

 1. Geesje
  juli 24th, 2011 @ 22:22

  Natuurlijk belt hij, ssssspannend toch?
  (verranderd of veranderd, jij mag het zeggen Smile

 2. Aline
  juli 25th, 2011 @ 00:41

  Yeahhhhhhh, ik zat al die tijd te wachten of hij nu ging bellen of niet… enne ik zal het foutje zo aanpassen… Wink

 3. Jokezelf
  juli 27th, 2011 @ 12:05

  Het is wel veel tegelijk allemaal voor zo’n jongen. Tjongejonge, geen wonder dat hij het na een avondje stappen even niet meer weet. Heeft ie nog gebeld?

 4. Aline
  juli 27th, 2011 @ 14:00

  Volgens Geesje ging die bellen, dus ik denk het wel… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.