«
»

Schilderklus 005

Geplaatst op zaterdag 23 juli 2011 | 2 Reacties

Zoals ik gisteren al aangaf was ik nog niet helemaal klaar met het schilderen… ik moest namelijk de ramen van de keuken nog niet doen… dus eerst nog een keer schuren (meeste had ik wel al gedaan), daarna stofvrij maken en afplakken… maar eerst nog even de rand van de deur schilderen… de zijkant en boven op de deur, want dan kan die gelijk even drogen…

Ik had beter kunnen gaan schilderen voor we het dakterras lieten bouwen… want dit was best lastig… maar alles is nu wit, voor een eerste keer… de verf is niet dekkend genoeg dus zal ik nog een keertje mogen schuren en een laagje grondverf mogen aanbrengen… wel was het leuk om de regen boven me te horen vallen, terwijl ik daar zelf dus geen last van had…

© foto’s Aline

Reacties

2 Reacties to “Schilderklus 005”

 1. Tiny
  juli 23rd, 2011 @ 20:48

  In ieder geval sta je droog als je schildert.
  Leuk klusje, ben ook aan het schilderen,maar dan binnen.
  Heb zo’n eer van miijn werk Wink
  Groetjes en gezellige zondag !

 2. Aline
  juli 23rd, 2011 @ 20:54

  Ja van schilderen heb je inderdaad veel eer, met name als je flink van kleur veranderd… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.