«
»

Nieuwe categorie: Assyke´s schrijfopdracht

Geplaatst op zaterdag 23 juli 2011 | Geen reacties

Af en toe zie je een blogger ergens anders terug komen… zo ook Assyke, ze zit niet meer bij web-log maar ze is over naar wordpress… en bedacht dat ze schrijfuitdagingen miste… dus heeft ze besloten elke 14 dagen zelf een woord op te geven… onder de naam Assyke’s schrijfopdracht…  met een keer geen regels voor het verhaal, het mag zowel proza als poezie zijn… hoeveel woorden je wilt gebruiken bepaal je ook zelf… echter je dient wel een zelfgemaakte foto of tekening erbij toe te voegen… een combinatie die we niet eerder waren tegen gekomen… en daarom ga ik de uitdaging graag aan… want foto’s maken doen we regelmatig, en schrijven doen we veel… dus waarom niet combineren…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.