«
»

Hypotheekrente, vervolg

Geplaatst op dinsdag 5 juli 2011 | 6 Reacties

Op 21 juni had ik het over mijn prolongatie voorstel, waar ik het niet mee eens was, en dat ik een andere rente vast periode heb weten te regelen… echter over de post een heel contract gekregen, huh, ik sluit niet over, mijn rente vast periode loopt af, op de hypotheek die nog 24 jaar bij jullie loopt… en ze hebben het over een hogere rente dan is afgesproken, wat betekent per maand niet 25 euro meer, maar 60 euro meer betalen… je snapt het al ik ben weer eens gaan bellen met de bank, en dat heb ik inmiddels al twee maal gedaan, er is mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden… maar helaas is dat niet gebeurd tot op heden… dus hebben we vanmiddag maar even een afspraak gemaakt bij de bank zelf… want als je niet reageerd op een prolongatie voorstel, dan krijg je gewoon de rente die daarin staat… en die wil ik echt niet, heb dat al laten optekekenen… maar ja ga ook niet een heel nieuw contract tekenen, want dan vervallen mijn voorwaardes die ik bij mijn hypotheek gesloten heb in 2005 (jammer voor deze bank, dat ik zelf ook bij een bank gewerkt heb, en prolongatie voorstellen mijn werk waren)… aanstaande donderdag om 14.00 uur hoop ik er uit te kunnen komen met mijn bank… 

Reacties

6 Reacties to “Hypotheekrente, vervolg”

 1. ♪Melody♪
  juli 6th, 2011 @ 01:59

  Ik wens je sterkte met die ellende…. ben blij dat het bij ons op dat front eindelijk weer rustig is…

 2. Aline
  juli 6th, 2011 @ 09:41

  Denk dat ze vrij lastig krijgen, deed natuurlijk afdeling hypotheken bij de bank waar ik werkte… dus we gaan even een goed gesprek aan… het ene zeggen en dan iets anders versturen ben ik het niet mee eens, en een super groot contract is ook niet nodig… die hebben we al…

 3. Cassie
  juli 7th, 2011 @ 21:58

  Vervelend gewoon zoiets. Hopelijk komt er nu iets moois uit.

 4. Aline
  juli 7th, 2011 @ 22:18

  Plaats net een update, want ben vanmiddag bij de bank langs geweest…

 5. Mich
  juli 14th, 2011 @ 22:46

  Ik ben via via op je blog terecht gekomen, en ben een beetje aan het lezen geraakt.
  Gezien mijn achtergrond ben ik wel heeeeeel nieuwsgierig welke bank dit is… Big Smile

 6. Aline
  juli 14th, 2011 @ 23:08

  De ABN AMRO, en ik heb vanmiddag even gebeld, omdat er al weer een week overgegaan is en ik nog steeds het contract niet heb, om mijn rente vast te zetten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.