«
»

Hypotheekrente, update

Geplaatst op donderdag 7 juli 2011 | 2 Reacties

Op 21 juni had ik het over mijn prolongatie voorstel en op 5 juli had ik het over een ander voorstel dat ik gekregen had… nu had ik op 24 juni al daarover gebeld, en op 30 juni nog eens… maar omdat ik afgelopen dinsdag nog niet terug gebeld was, heb ik een afspraak gemaakt bij de bank… en die afspraak was vandaag al… gesprek ging gelijk goed van start, kon de dame met wie de afspraak had, nog van een gesprek wat ik in december heb gehad… ze had haar huiswerk goed gedaan, wist van het gesprek op 20 juni af, en van die van 30 juni… die van 24 juni stond niet in het systeem en ze was ook niet echt blij dat ik nog steeds niet terug gebeld was… mijn verhaal gedaan, blijkt dat degene die ik gesproken heb, zich vergist heeft… gevraagd of er nog meer rentes zijn… en heb het nu voor 1 jaar vast gezet, tegen 3,9%, maar ik krijg daar nog 0,2% korting op… dus het komde jaar betaal ik slechts 3,7%… en dat is slechts 0,3% meer dan ik de afgelopen 6 jaar gehad heb… kortom voorlopig is alles opgelost (mits ze mij dit keer wel het goede voorstel toesturen)… 

Reacties

2 Reacties to “Hypotheekrente, update”

 1. Caroline
  juli 12th, 2011 @ 22:36

  gelukkig is het geluk dat scheelt toch veel!
  Liefs!

 2. Aline
  juli 12th, 2011 @ 22:48

  Ja helaas maar voor korte duur, maar voorlopig is het een goede start…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.