«
»

Verbouwing dakterras 005

Geplaatst op donderdag 30 juni 2011 | 8 Reacties

Aangezien er zoveel troep is gemaakt, moet al dat bouw afval opgehaald worden, wat nog een best lucractieve deal is… want we moest gelijk contant betalen, en het bedrag viel op zicht wel mee, maar die bak was echt wel snel gevuld… kortom alles is in  bak beland, en is lekker opgeruimd…

Naast het opruimen, zijn de mannen bezig geweest met de platen afwerken, want der moest nog wel even wat gebeuren… voor toen we ook nog te horen kregen dat ze er morgen niet zullen zijn… één van de twee gaat morgen namelijk trouwen… dus plan voor vandaag was alles zover af werken, dat de loodgieter het dak watervrij kan maken… en kan gaan afdekken…

Dus toen om 16.00 uur de mannen weg gingen, begon onze “oude buurman” even met het loodgieten… kortom heel snel had hij het onderzeil er op getimmerd, en daarna ging hij verder met vuur, het branden van het dak… hij is tot zeker 20.15 uur bezig geweest, en het ziet er echt al prachtig uit… en ik kon gelijk even een werk foto maken… maandag gaan de timmermannen weer aan de slag, hopenlijk krijgen ze alles af… en loodgieter komt ook maandagmiddag weer terug…

© foto’s Aline

Reacties

8 Reacties to “Verbouwing dakterras 005”

 1. Ria
  juli 1st, 2011 @ 08:35

  Wij hebben volgende week renovatie van het dak van het tuinhuis,een peuleschilletje denk ik ten opzichte van jou dakterras.Succes Aline
  groetjes Ria

 2. Sannie
  juli 1st, 2011 @ 15:02

  Wat heb je toch altijd een hoop afval als je aan het verbouwen bent, dan is zo’n container snel vol !

 3. Novie
  juli 1st, 2011 @ 16:22

  leuk verslag van de verbouwing.

 4. ajeetje
  juli 1st, 2011 @ 22:34

  Zo die klus heb je ook geklaard Aline.
  Het dak dichten was wel noodzakelijk met al die heftige buien van de laatste dagen.
  groetjes Smile Aly

 5. Aline
  juli 1st, 2011 @ 22:52

  Ja ze zijn hier nog wel een dag bezig, en dan mogen wij nog even aan de slag met tuin vlonders…

 6. Aline
  juli 1st, 2011 @ 22:57

  Ja met wat pas en meet werk, en nadenken van de mannen, is alles in deze bak gegaan… en ja je hebt best veel afval…

 7. Aline
  juli 1st, 2011 @ 22:58

  Ja dacht hou het eens bij, en lijkt me leuk om op terug te kijken, en de stappen te zien die gemaakt worden…

 8. Aline
  juli 1st, 2011 @ 22:59

  Dat was zeker noodzakelijk, al is hij nog niet helemaal dicht… maar de regen van de hoos bui van vanmorgen heeft ons geleerd, dat het dak gelijk na de regen helemaal weer droog was en de afvoer dus goed werkt…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.