«
»

TNT post

Geplaatst op dinsdag 17 mei 2011 | 10 Reacties

Vanmiddag werd ik gebeld door TNT post, heb daar namelijk 7 april een sollicitatie gedaan… nadat een week daarvoor te horen had gekregen dat iedereen van Selectmail ontslagen zou gaan worden per 1 mei 2011… een hele tijd niets van gehoord tot ik laatst een email kreeg dat ik op de lijst zou komen te staan… maar aangezien ik al langs was geweest op 6 april, wist ik al dat er een lange wachtlijst zou zijn… en dat ik voorlopig niet aan de beurt zou zijn… daarnaast wisselt het personeel niet zo snel in de wijk waarin ik woon… en dat klopt wel want ik ken bijna alle postbodes in de gebied… maar goed terzijde, ik werd dus gebeld tijdens de lunch… of ik om 14.30 uur op kantoor kon komen… er was dan wel al een andere sollicitant, maar het kon wel in één keer werd er gezegd… wel was er de vraag of ik beschikbaar zou zijn in augustus…

Dus om 14.30 uur was ik aanwezig samen met de andere sollicitant… hij kreeg twee dagen werk aangeboden… en ik kreeg vier dagen werk aangeboden… in een wijk waarvan ik de postbode heel goed ken… zij schuift door naar een wijk die zij graag wil… aangezien ik nu vakantie heb, en vrijdag weg ga voor een week… mag ik 31 mei beginnen (anders had ik morgen al kunnen starten geloof ik)… de sleutel heb ik al gekregen, de tassen worden voor me klaar gezet… en morgen mag de postbode, mij even het één en ander uitleggen op de locatie waar ik mijn post op haal… dus na de vakantie werk ik voortaan van di t/m vrij, twee uurtjes per dag, een wijk van 11 straten… in de vogelbuurt en visbuurt… voorlopig zal ik op dinsdag mijn 2 wijken bij Sanddpost blijven doen… maar als TNT post nog een wijk voor me heeft, dan bestaat de kans dat ik dat ga laten vallen… want dit werk heeft veel voordelen, kom in loondienst te werken, en bouw vrije tijd op… maar hoeft ook niet meer zelf de post te sorteren, en hier thuis op te slaan… kortom ik ben heel blij met deze 8 uurtjes die ze me hebben aangeboden… 

Reacties

10 Reacties to “TNT post”

 1. JaartalOnline
  mei 18th, 2011 @ 09:15

  Nou fijn voor je! Van harte!

 2. Pascal
  mei 18th, 2011 @ 09:41

  gefeliciteeeeeeeeeerd! en vooral die post niet hier thuis opslaan is super Razz Wink

 3. Aline
  mei 18th, 2011 @ 09:51

  Inderdaad heel fijn, ben blij dat het zo snel gegaan is…

 4. Aline
  mei 18th, 2011 @ 09:52

  Inderdaad, maar scheelt ook veel tijd met sorteren…

 5. hanneke
  mei 18th, 2011 @ 15:13

  dat is goed nieuws.
  gefeliciteerd en veel succes!

 6. Noelle52
  mei 18th, 2011 @ 23:02

  Wat leuk voor je dat je weer aangenomen ben. en dat sorteren pff dat lijkt met helemaal niets. Heb een tijdje voor mijn kind toen hij een krantenwijk deed folder gevouwen maar was het zo zat.

 7. Aline
  mei 18th, 2011 @ 23:50

  Dank je wel, geeft wel een goed gevoel… ga nog iets lekkerder op vakantie…

 8. Aline
  mei 18th, 2011 @ 23:51

  Ik vind het sorteren niet zo erg, maar er gaat veel tijd inzitten, tijd die niet echt goed betaald wordt…

 9. minoesjka
  mei 19th, 2011 @ 20:29

  Gefeliciteerd hoor!! Lekker dat je nu inderdaad in loondienst komt! Geeft toch wat meer zekerheid.

 10. Aline
  mei 19th, 2011 @ 20:48

  Ja dat heeft inderdaad zijn voordelen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.