«
»

Thursday Challenge 010

Geplaatst op donderdag 12 mei 2011 | 6 Reacties

 Opdracht van deze week: Huisdieren
ook mee doen? kijk dan even op deze site © foto Aline

Reacties

6 Reacties to “Thursday Challenge 010”

 1. ♪Melody♪
  mei 14th, 2011 @ 11:10

  foto uit de oude doos of zijn dit de kittens van de buren?
  ontroerend plaatje Wink

 2. Aline
  mei 14th, 2011 @ 11:16

  Niet eerder getoonde foto, toen ze net 2 maanden jong waren, gemaakt de derde dag dat ze bij ons waren… was even aan het bladeren door mijn foto’s… op zoek naar een goede foto… liefst met alle katten (maar die is nog niet gemaakt)…

 3. minoesjka
  mei 14th, 2011 @ 11:53

  O, wat een geweldige foto zeg!! Wat een dotjes! Soms is het wel eens jammer dat die kleintjes zo snel groot worden.

 4. Aline
  mei 14th, 2011 @ 11:55

  Inderdaad, het gaat veel te snel, gelukkig heeft de buurvrouw momenteel een kitten, en verwacht zij volgende week een twee erbij te kunnen halen… maar het deed ons gelijk terug kijken naar onze foto’s… waren die van ons echt zo klein?.. ja dus is het antwoord… ;D

 5. Hoogste-Tijd
  mei 14th, 2011 @ 14:33

  Leuk he die kittens, af en toe jammer dat ze groter worden, al heb ik ook wel eens poezen gehad die gewoon klein bleven, maar een poes blijft gewoon een heerlijk eigenwijs dier met zijn eigen karakter die gewoon heerlijk zijn eigen weg gaat….
  Fijn weekend,
  Groetjes.

 6. Aline
  mei 14th, 2011 @ 16:38

  Gelukkig zijn ze niet al te groot geworden, en zijn ze vergeleken met onze andere katten klein te noemen… maar ze hadden van ons ook echt wel klein mogen blijven… had super geweest een paar mini-katjes…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.