«
»

Sanddpost koopt Selectmail

Geplaatst op donderdag 31 maart 2011 | 12 Reacties

Vandaag een brief gekregen van DHL, Selectmail gaat inderdaad overgenomen worden door Sandd post (was in januari al in het nieuws), en dat betekent dat mijn contract per 1 mei wordt beëindigd… kortom ik ga per maand er flink op achteruit want ik had slechts 3 wijken bij ze, wat betekent 55 straten… en bij Sandd post heb ik slechts 15 straten… uiteraard zal daar de volume iets toenemen, maar ziet er naar uit dat mijn inkomen dat nu rond de 900 euro ligt, per 1 mei nog maar 450 euro zal zijn… Even later kreeg ik de post van Sandd en daar zat ook een brief bij… zij hebben het er echter over, dat ze pas over twee maanden te horen krijgen of alles wel door kan gaan… kortom, dit is erg raar, en contra aan de eerste brief… heb wel gelijk vanmiddag laten weten bij DHL dat ik beschikbaar ben voor ev extra wijken, als mensen gelijk al weg willen… en ik heb Intrapost gebeld, die hier in Den Helder Sandd post verspreid, en aangegeven, dat ik per 1 mei beschikbaar ben voor invalwerk, deed ik in het verleden ook… en dat ik geintreseerd ben in een aantal wijken erbij… omdat ik 50% moet gaan inleveren door deze situatie… Blijf ik me verbazen waarom het wel nieuws was dat er zoveel postbodes bij TNT eruit moesten… maar dat alle postmedewerkers van Selectmail ontslagen worden is blijkbaar geen nieuws… 

Reacties

12 Reacties to “Sanddpost koopt Selectmail”

 1. Caroline
  april 1st, 2011 @ 08:54

  Dan ga je er inderdaad erg op achteruit.
  Wel raar dat ze bij de een van niks weten.
  En dat het ook niet in de het nieuws komt.
  In het nieuws gaat het alleen maar over TNT..
  Hopelijk kun je bij Selectmail extra wijken gaan lopen, want jou wijken gaan toch ergens heen..
  Liefs

 2. Aline
  april 1st, 2011 @ 18:34

  @ Caroline, ja de post wordt gewoon verdeeld over de wijken die er al zijn bij Sanddpost…

 3. Truus
  april 1st, 2011 @ 20:41

  Vreemd. Maar ik denk dat het je wel gaat lukken om er wijken bij te krijgen. Smile

 4. Ria
  april 1st, 2011 @ 21:21

  Inderdaad wat vreemd allemaal .Aline ik duim voor je dat je er wijken bijkrijgt.
  Groetjes Ria

 5. Aline
  april 1st, 2011 @ 21:24

  @ Truus, ik ben bang van niet, want ik heb immers al 2 wijken, en ze krijgen een flink aanbod van nieuwe bezorgers…

 6. Aline
  april 1st, 2011 @ 21:26

  @ Ria slechts één wijk erbij zal al genoeg zijn denk ik…

 7. Trees
  april 1st, 2011 @ 23:03

  Balen zeg…en je hebt gewoon geen enkele invloed. Ja inderdaad TNT werd veel genoemd in de media…niet eerlijk!

 8. minoesjka
  april 2nd, 2011 @ 11:53

  Dat is balen zeg!! En een flink gat in je inkomen!!
  Ik hoop voor jullie dat je er nog wat werk bij kunt krijgen.

 9. Aline
  april 3rd, 2011 @ 13:51

  @ Trees alleen in januari was het even in het nieuws, wel heeft er iets over in de krant gestaan, want mijn moeder belde me nav dit logje…

 10. Aline
  april 3rd, 2011 @ 13:56

  @ Minoesjka inderdaad flink balen… en ik ga even bedenken hoe we dat gaan oplossen…

 11. Jaartal Online
  april 7th, 2011 @ 20:02

  Akelig zeg … dat overkomt je ook maar ..

 12. Aline
  april 7th, 2011 @ 23:02

  @ Jaartal inderdaad, weg werk, weg inkomen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.