«
»

Minder werk

Geplaatst op vrijdag 18 februari 2011 | 8 Reacties

Vorige week definitief de knoop doorgehakt… en nu is het al een feit… ik ben gestopt met de naleveringen die ik voor DHL altijd op maandagmiddag en vrijddagmiddag deed… dat wil zeggen als iemand een klacht had dat er een gids niet was ontvangen… dan bezorgde ik deze na, waarbij mijn werkgebied heel Den Helder was… en je raad het al ik zat meestal aan de andere kant van de stad… echter sinds kort kwam daar regelmatig een service call bij voor de nieuwe klanten, en dat was dan op de donderdagmiddag… maar goed afgelopen maandag was mijn laatste keer… en dat gaat met name op de vrijddagmiddag heel wat tijd schelen (meeste klachten waren toch wel op vrijdag)…en meestal kreeg ik wel een paar keer bericht op de middag, en vaak nog om 17.30 uur… 

Daarnaast bezorgde ik om de week de dagpost voor Intrapost, en dat is dan van dinsdag t/m zaterdag… deze post krijg ik meestal pas om 20.30 uur aangeleverd… wat betekent dat ik vijf avonden aan het sorteren ben (en daarna nog eens samenvoegen met de post die ik al had van DHL of Sandd)… en in deze zelfde week op woensdagochtend en zaterdagochtend ook de postbezorgen… echter na lang twijfelen besloten begin deze week om dit toch maar eens op te zeggen… dat betekent veel vrije tijd op de avonden over… en geen woensdagen en zaterdagen meer post bezorgen… en dat maakt dat afspraken maken in het weekend weer een stuk makkelijker gaat… morgenochtend is dus de laatste werkdag voor Intrapost… 

Wat houden we dan nog over?.. nou 53 straten voor DHL op de dinsdag en donderdag postbezorgen… en 15 straten voor Sanddpost op de dinsdag en de vrijdag post bezorgen… wat betekent maandagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag sorteren… kortom ik verveel me evengoed niet, maar het wordt wel een stukkie rustiger zo… daar kijk ik achteraf toch wel heel erg naar uit… 

Reacties

8 Reacties to “Minder werk”

  1. Caroline
    februari 19th, 2011 @ 17:30

    Het moet ook niet te gek worden! Nu heb je weer tijd voor je zelf, dat is ook lekker.
    Liefs!!

  2. Novie
    februari 21st, 2011 @ 12:55

    het leek ook wel erg veel hoor.Nu is het wat overzichtelijker voor je dacht ik zo.

  3. Aline
    februari 21st, 2011 @ 19:49

    @ Caroline inderdaad iets meer adempauze… heerlijk hoor, geeft gelijk een stuk rust…

  4. Aline
    februari 21st, 2011 @ 19:51

    @ Novie het was inderdaad iets te veel van het goede… en het geeft inderdaad heel veel rust…

  5. Ria
    februari 22nd, 2011 @ 20:57

    Gelukkig voor je wordt het wat minder.Toch mocht het nog wel wat minder.Geniet van het beetje vrije tijd wat je nu krijgt.
    Groetjes Ria

  6. Truus
    februari 25th, 2011 @ 14:49

    Je hebt groot gelijk Aline, je had wel erg veel post op je bordje genomen. Wink

  7. Aline
    februari 26th, 2011 @ 10:53

    @ Ria het wordt inderdaad wat minder zo, 3 middagen sorteren en 2 en halve dag buiten de post rondbrengen… dus er komt wat meer tijd om andere dingen te doen…

  8. Aline
    februari 26th, 2011 @ 10:54

    @ Truus inderdaad, veel te veel post…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.