«
»

Even een update

Geplaatst op dinsdag 8 februari 2011 | 6 Reacties

De afgelopen paar dagen heb ik vrij gehad… na de hectiek van januari waarin ik zoveel gewerkt hebt… was dat wel even lekker… daarnaast kon ik nu mooi achter van alles en nog wat aan… zo kwam ik er achter dat een pakket dat ik besteld had, nog steeds in Zwolle bij het bedrijf ligt (erg slordig)… ben ik lekker aan het gamen geweest bij Torpia, wat ik erg leuk vind… heb ik een foto-shoot gedaan met een clubgenoot van de fotoclub… heb ik eindelijk eens tijd gehad om een sjaal af te maken, al was het niet de sjaal die ik zou maken… heb ik eindelijk eens wat nachten goed kunnen slapen… en heb ik vandaag mijn fiets bij de fietsenmaker gebracht… waarna ik lopend naar huis kon, om hem vanmiddag weer op te halen… het mandje is nu vervangen en ik heb nu een draagstang, waar we zelf vanmiddag een krat op gezet hebben… hopelijk gaat dit beter weken, wanthet mandje was met één keer vallen de fiets al ingedeukt en aardig stuk… 

Reacties

6 Reacties to “Even een update”

 1. Ria
  februari 9th, 2011 @ 19:54

  Dus jij was gisteren goed bezig geweest.Gisteren heb ik genoten van een prachtige lentedag.Nu hoop ik maar dat ik niet vergeet een W O W te schrijven.Als dat geschreven is laat ik het je weten.
  Groetjes

 2. Truus
  februari 10th, 2011 @ 22:55

  He lekker, een paar dagen vrij. Ideaal ook om wat klusjes te doen. Smile

 3. Aline
  februari 10th, 2011 @ 23:39

  @ Ria ik vermaak me altijd wel, al was ik de WOW wel even helemaal vergeten…

 4. Aline
  februari 10th, 2011 @ 23:54

  @ Truus, het was inderdaad even lekker bijkomen… om vervolgens er weer gelijk tegenaan te mogen…

 5. Caroline
  februari 11th, 2011 @ 20:15

  Inderdaad druk druk druk!
  Liefs!

 6. Aline
  februari 14th, 2011 @ 18:14

  @ Caroline, zo kan je het ook noemen inderdaad…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.