«
»

Ziekenhuis

Geplaatst op maandag 3 januari 2011 | 16 Reacties

Zo rond 4.00 uur vanmorgen vroeg besloot ik naar het toilet te gaan… iets wat ik normaal niet doe, ik slaap meestal gewoon door, en ga pas wanneer we opstaan… niets mis mee zou je zeggen, maar ik weet alleen nog dat ik op de wc zat en behoorlijk wat pijn in mijn maag/buik had… even later wordt ik wakker gemaakt door Pascal, want ik lag op de grond… kortom ik blijk van mijn stokje te zijn gegaan… hoe ik tussen de deur en de wc gepast heb, dat snappen we nog steeds niet, wel ben ik blij dat Pascal de knal/klap gehoord heeft die mijn hoofd gemaakt heeft tegen de deur…

Even later sta ik op, mijn lip zit onder het bloed, en van alles doet zeer… en mijn maag/buik voel ik ook weer opkomen… we besluiten dat het handiger is om even langs de EHBO in het ziekenhuis te gaan… echter ik kan zelf niet autorijden in deze toestand, en Pascal rijd al jaren geen auto meer… buurman Niels neemt zijn telefoon niet op en reageerd niet op kloppen, waarna buurman Joey geprobeerd wordt… en die wil ons wel even naar het ziekenhuis brengen… waar we om 4.45 uur naar binnenlopen…

Vele onderzoeken worden gedaan, vragen gesteld, bloed en urine afgenomen… zelfs een hartfilmpje wordt gemaakt… ik heb nog een keer een flinke pijnaanval, waarop ik medicijnen krijg, pijnstiller en die lijken me zelfs iets duffer te maken… maar ja het is nog vroeg, dus het kan daar ook mee te maken hebben… omdat ze op sommige uitslagen moeten wachten, duurt het tot 6.15 uur voor we te horen krijgen dat we naar huis mogen… er is niets gevonden dus ik ben flauw gevallen door de pijn… als het nogmaals gebeurd dan moet ik contact opnemen met het ziekenhuis…

We laten een taxi bellen, en wachten tot deze ons naar huis en naar ons bed brengt, we zijn moe, en alles doet mij pijn… maar de slaap overwint het hier gemakkelijk… en zo vallen we in slaap… morgen eerste een tandheelkundig centrum opzoeken, want mijn kunstgebit blijkt stuk te zijn… 

Update 5/01/2011: 
Mijn linkervoet doet nog behoorlijk pijn, en mijn linkerwang is behoorlijk blauw… daarnaast heb ik last van mijn bovenkaak… wat met name tijdens het eten te merken is… 

Reacties

16 Reacties to “Ziekenhuis”

 1. Truus
  januari 6th, 2011 @ 12:32

  Tjee Aline, dat moet een flinke klapper zijn geweest. Dit is geen goed begin van het nieuwe jaar. Frown
  Ik wens je een voorspoedig herstel (ook voor je kunstgebit).
  Heel dapper dat je toch de post sorteert en rondbrengt. Echt een hele dikke pluim waard!
  En nu maar hopen dat het niet nog een keer gebeurt.

 2. minoesjka
  januari 6th, 2011 @ 18:16

  Nou, ik hoop dat je je ondertussen al weer een heel stuk beter voelt! Wat een narigheid zo aan het begin van het jaar!!

 3. Aline
  januari 7th, 2011 @ 20:17

  @ Truus het is inderdaad een flinke klap geweest, mijn kaken, wang, voeten en rug doen nog steeds zeer… en ja dat werken hoort erbij he…

 4. Aline
  januari 7th, 2011 @ 20:20

  @ Minoesjka het gaat beetje bij beter wel beter, de schrik was nog wel het ergste…

 5. Gelukspoppetje
  januari 8th, 2011 @ 16:35

  Jemig wat een naar verhaal. Gaat het weer een beetje en zijn de uitslagen al bekend?

 6. Aline
  januari 8th, 2011 @ 16:41

  @ Gelukspoppetje de uitslagen waren al bekend voor ze me naar huis lieten gaan, conclusie is dat de pijn die ik voelde teveel moet zijn geweest, en ik daardoor dus flauw gevallen ben… Momenteel een flink blauwe wang, en nog wat last van mijn boven kaak, en mijn linkervoet doet nog wat pijn… verder gaat het wel weer…

 7. Caroline
  januari 8th, 2011 @ 16:51

  Dat is wel even schrikken!!!
  Hoe gaat het nu?

 8. Aline
  januari 8th, 2011 @ 17:55

  @ Caroline dat is het inderdaad…

 9. Annie van Zuilen
  januari 13th, 2011 @ 20:46

  Àjje te snel opstaôt vànuit rûs dèn kèn je bloeddrûk hêt nie bijhouwe en dèn kèn je vànuit eên diepe slaôp zomaôr ònneruit gaôn. Dit bèn mij àl eên paôr kèêr overkòmme…. Èrg èng, innerdaôd.

 10. Aline
  januari 13th, 2011 @ 23:39

  @ Annie dat klinkt inderdaad ook niet al te best, dat was eigenlijk wat Pascal dacht dat er aan de hand was met mij…

 11. Justm3
  januari 14th, 2011 @ 11:15

  wat naar en pijnlijk :s, veel beterschap in ieder geval! Smile

 12. Melody
  januari 14th, 2011 @ 13:07
 13. ikan-mas
  januari 14th, 2011 @ 14:28

  kan niet zeggen wes voorzichtig ?
  was je al beterschap
  liefs yvonne

 14. Aline
  januari 14th, 2011 @ 22:33

  @ Justm3 dank je wel, het gaat inmiddels al een stuk beter…

 15. Aline
  januari 14th, 2011 @ 22:44

  @ Melody super verrassing, erg leuk dank je wel…

 16. Aline
  januari 14th, 2011 @ 22:46

  @ Ikan-mas tja ik zat gewoon op de wc dacht ik… en ik heb wel pijn gevoeld, maar dat ik flauw zou gaan vallen heb ik echt niet aan zien komen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.