«
»

Onhandig

Geplaatst op donderdag 13 januari 2011 | 8 Reacties

Vorige week zaterdag (de 8ste) was ik zo slim om hete jus over mijn voeten te krijgen… terwijl ik de pan met rollade en jus naar de kamer bracht… viel er dus het jus op mijn voet… ik kan jullie verzekeren het is niet zo handig… gelijk naar boven gelopen en met mijn voet onder de douche gehouden… kortom een aantal minuten later was het gelukkig alweer een stuk minder… en ik heb er verder geen last van gehad… Afgelopen maandagavond (de 10de) ben ik op de bank in slaap gevallen… niets mis mee zou je denken, echter ik lag niet maar zat… en ben dus met mijn hoofd in één keer naar achter geknakt… een soort van whipless beweging gemaakt, en ik ben gewoon door blijven slapen… had alleen behoorlijk wat pijn toen ik wakker werd… en de rest van de week heb ik dus wat pijn gehouden… met name met naar rechts kijken… 

Over mijn flauwvallen van de week daar voor (de 3de)… kan ik zeggen dat een behoorlijk blauwe wang heb gehad, die is inmiddels weg… mijn bovenkaak was een paar dagen opgezet, waardoor eten niet al te makkelijk was… hier en daar had ik ook wat last van andere ledematen… en had ik flink last van mijn voeten… maar inmiddels is dat allemaal goed gekomen… laat ik zo zeggen, ik heb mijn portie pijntjes en zeer wel gehad al dit jaar… kortom enige waar ik nu nog last van heb is mijn hoofd, en het naar rechts kijken dankzij het knakken met mijn hoofd… maar ik ga er vanuit dat het met een paar dagen wel over zal zijn… 

Reacties

8 Reacties to “Onhandig”

 1. st@@rt
  januari 15th, 2011 @ 19:17

  Beterschap! dat lijkt meer op vrijdag de dertiende. Het lijkt me voor het hele jaar genoeg

 2. mijn gedachten
  januari 15th, 2011 @ 21:48

  Hoi Aline, het doet me goed om te lezen dat je het opkikkertje zo leuk vond. En nu wel voorzichtig zijn hoor, mens wat heb je in een week tijd wel niet moeten doorstaan.
  Lieve groetjes vanuit mijn gedachten

 3. Truus
  januari 15th, 2011 @ 23:07

  Ook dat nog… Frown
  Hopelijk blijft het hierbij voor de rest van het jaar. Smile

 4. Novie
  januari 16th, 2011 @ 18:07

  nou Aline wat een pech allemaal zeg.Ik las bij Melody dat het alweer war beter met je gaat.Gelukkig maar.

 5. Aline
  januari 16th, 2011 @ 22:50

  @ St@@rt ik hoop inderdaad dat het voorlopig genoeg geweest is…

 6. Aline
  januari 16th, 2011 @ 22:50

  @ Mijn Gedachten dank je wel voor de opkikker en inderdaad ik heb mijn portie wel gehad deze week…

 7. Aline
  januari 16th, 2011 @ 22:56

  @ Truus ik hoop ook dat dit het was qua ongelukjes dit jaar…

 8. Aline
  januari 16th, 2011 @ 22:58

  @ Novie het gaat inderdaad prima met mij… inderdaad wat veel pech… van die onvoorziene dingen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.