«
»

Ikea

Geplaatst op zondag 2 januari 2011 | 8 Reacties

Ikea Het leuke van de laptops is dat we ruimte kunnen maken in de kamer… dus besloten we vandaag samen met de buren naar IKEA te gaan… en daar zijn we geslaagd voor twee kasten, eentje in de kamer die we graag wilden vervangen… en die vonden we zo leuk dat we gelijk bedachten dat we de stelling-kast op overloop boven bij de trap, waar onze handdoeken op liggen, ook wel vervangen kan worden… even later liepen we te zoeken bij de eettafels, en daar waren we snel uit een mooie glazen tafel gaat het worden… en toen was het even zoeken naar stoelen de design stoelen, die bij de tafel stonden waren wel leuk, maar hadden ook een leuke prijs, dus we hebben voor iets simpelere stoelen gekozen… en we zijn benieuwd hoe het er straks uit gaat zien, als het bij ons thuis staat…

Update 4/01/2011: 
We zijn er inmiddels achter dat we twee deuren te kort hebben meegenomen, daarnaast hebben we ook geen handgrepen, of een druk-systeem gekocht.. op het showroom model lag achteraf iets leuks, waarnaar we ook nog niet gekeken hebben… binnenkort dus maar even terug rijden naar de IKEA… 

Reacties

8 Reacties to “Ikea”

 1. Truus
  januari 6th, 2011 @ 12:27

  Ach, ze zeggen toch op de reclame: Ikea, elke dag anders. Het zal dus geen straf zijn om terug te gaan. Wink

 2. Aline
  januari 7th, 2011 @ 20:16

  @ Truus de dichtstbijzijnde filiaal is zo ongeveer anderhalf uur rijden… dus het lgt helaas niet naast de deur…

 3. Truus
  januari 8th, 2011 @ 21:48

  Oei, dat is wel ver. Met de terugreis mee zijn jullie dus drie uur onderweg.

 4. Aline
  januari 9th, 2011 @ 16:55

  @ Truus inderdaad, en dat is best veel voor een paar dingetjes, maar ja die willen we wel graag hebben dus zullen we binnenkort toch weer even langsgaan, misschien combineren met een middagje Zwarte Markt…

 5. Annie van Zuilen
  januari 13th, 2011 @ 20:39

  De fàmilie vân Zuilen gaôt zich verheugen dà Utereg in 2013 de groôtste IKEAÔ vân Néderlànd hêt….

 6. Aline
  januari 13th, 2011 @ 23:38

  @ Annie, ik had liever dat ze er eens een filiaal bij maakte, zo ergens in Den Helder, is ook goed voor de werkgelegenheid…

 7. st@@rt
  januari 14th, 2011 @ 21:11

  Dat wordt vast leuk. Ik vind het altijd zo mal, dat het altijd druk is bij IKEA. Ik ga naar Groningen. Dat is een erg grote, maar ook daar hebben ze niet altijd alles

 8. Aline
  januari 14th, 2011 @ 23:07

  @ St@@rt het gaat zeker leuk vinden, alleen nog even de tijd zoeken om een keertje heen te gaan… en ja het is inderdaad altijd druk bij IKEA, maar dat is volgens mij omdat er te weinig filialen zijn…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.