«
»

Heel veel post

Geplaatst op dinsdag 4 januari 2011 | 8 Reacties

Pas om 16.30 uur kwamen ze gister met de post aan, zowel Sandd als DHL… en dat was nog niet het ergste, het ging meer om de hoeveelheid, Sandd 7 kratten, en DHL met 23 kratten… en deze week heb ik ook de Intrapost… wat betekent dat ik 2400 poststukken kon gaan sorteren… en daar ben ik tot  2.00 uur mee bezig geweest… na een kort nachtje ben ik vandaag aan de loop gegaan… maar ik heb het niet allemaal kunnen bezorgen, grootste probleem is dat ik steeds maar een paar straten mee kan nemen, en dan weer naar huis moet om bij te laden… daarnaast doet alles mij een beetje pijn… en heb ik twee nachten weinig slaap gehad… gelukkig had DHL al laten weten dat ik het woensdag afmaken, ze verwachten niet dat ik alles in één keer kan lopen… en daar bleken ze inderdaad gelijk in te hebben… 

Reacties

8 Reacties to “Heel veel post”

 1. Truus
  januari 6th, 2011 @ 12:34

  Dat kan ik me nog herinneren van mijn folderwijk.
  Ik zie ze wel eens meet een bolderkar lopen. Ideetje?

 2. minoesjka
  januari 6th, 2011 @ 19:03

  Phoe ………. wat een hoeveelheid zeg! Hoop dat ondertussen alle post weg is en je rustig kunt gaan herstellen.

 3. Aline
  januari 7th, 2011 @ 20:19

  @ Truus geen optie, ik heb ook een loopkar staan, maar dan kan je maar vrij weinig mee nemen, en ik red de wijk dan niet… want ik bezorg in 56 straten de post…

 4. Aline
  januari 7th, 2011 @ 20:23

  @ Minoesjka ik heb er anderhalve dag overgedaan, want ze hadden gebeld dat ik er langer over mocht doen, en er begrip voor hadden als ik het niet zou gaan redden…

 5. Gelukspoppetje
  januari 8th, 2011 @ 16:37

  Je bent vast al een aardige bekende in die straten!

 6. Aline
  januari 8th, 2011 @ 16:43

  @ Gelukspoppetje, ja ik ken inmiddels al aardig wat mensen en zij mij ook… en dat maakt het werk ook wel weer erg leuk… kijk al uit naar de lente, en er wat meer mensen op straat zijn…

 7. st@@rt
  januari 12th, 2011 @ 11:56

  Mwah wat moet ik hiervan zeggen. Ik ben voor TNT en tegen de postliberalisering. Maar goed jij hebt werk. Je werkt je zo wel een rotje

 8. Aline
  januari 12th, 2011 @ 13:44

  @ St@@rt je bedoelt dat je voor de tnt bent, die gewoon staakt wanneer ze zin hebben, en waarbij ik nog steeds op kerstkaarten zit te wachten, die pakketten soms 14 dagen vast houden, of helemaal kwijt maken… sorry hoor maar Intrapost bestaat al 25 jaar en DHL en Sandd post bestaan ook al jaren… dus het is niet alsof ze net om de hoek komen kijken… en ja ik heb er inderdaad veel werk aan…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.