«
»

Schouder klachten

Geplaatst op woensdag 1 december 2010 | 6 Reacties

En toen werd ik vanmorgen wakker met een hele zere schouder… ik zal een paar dagen rustig aan moeten doen, DHL heb ik al gebeld om te vertellen dat ik morgen niet kan werken, helaas krijg ik bij Sandd post alleen de voicemail te pakken, maar heb deze natuurlijk wel ingesproken… Ik hoop dat de pijn met een paar dagen rust gezakt is, anders ga ik vrijdag even naar de huisarts… uiteraard heb ik zo wel wat tijd gekregen om mijn blog wat bij te werken, en om even met mijn foto's te spelen… Helaas is er ook een nadeel, borduren en breien zijn voorlopig geen optie… 

De widget die de plaatsen aangeeft (in de rechterkolom) zit er de laatste tijd flink naast, zo woon ik opeens in Groningen, ik heb al een klacht ingedient bij Neoworx, want dit is een applicatie waar ik voor betaal, hoop dat ze het snel oplossen…

Reacties

6 Reacties to “Schouder klachten”

 1. Ria
  december 1st, 2010 @ 13:22

  ga er zo spoedig mogelijk mee naar de dokter,anders loop je nog kans dat het erger wordt .Liefs en spoedige beterschap.

 2. Aline
  december 1st, 2010 @ 13:29

  @ Ria, gewoon eerst rust houden lijkt mij voor nu voldoende, volgens mij is het slechts een spier die verdraaid is of zo… maar ik laat het echt niet erger worden als het aan mij ligt…

 3. Truus
  december 1st, 2010 @ 16:53

  Vervelend Aline. Ik hoop dat alleen rust voldoende is. Beterschap.

 4. Aline
  december 1st, 2010 @ 17:07

  @ Truus het voelt nu al een stuk beter aan, maar dat zegt niets heb in ieder geval vrijaf genomen van mijn werk de rest van de week zodat het kan genezen…

 5. Sinterkaas
  december 3rd, 2010 @ 10:52

  Nou misschien toch maar aan Sint vragen
  of hij zijn cadeau-piet wat pijnstillers mee kan laten dragen
  En bij jullie zorgen dat het over is morgen!

 6. Aline
  december 3rd, 2010 @ 14:49

  @ Sinterklaas het is inmiddels een stuk minder dus het gaat goed komen hoor…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.