«
»

Post en nog eens post

Geplaatst op donderdag 9 december 2010 | 6 Reacties

En toen had ik het een aantal dagen heel druk met de post, dinsdag was het hier te glad om met de fiets te gaan, en aangezien ik in 56 straten de post dien te bezorgen, heb ik de loop kar meegenomen (die had ik gevraagd en gelijk gekregen een paar weken geleden)… daardoor kreeg ik dinsdag de post niet helemaal af, en had ik er meer dan 20 km op zitten… gister dus die straten maar even gedaan waar ik niet aan toe gekomen was, wederom met de loop kar (dat waren weer heel veel km's)… en vandaag heb ik 48 straten af weten te krijgen… dus morgen nog even afmaken, plus de nieuwe post gelijk… en ik verwacht morgen avond nog wat kerstpost, dus ben benieuwd he lang ik zaterdag bezig ben… 

Reacties

6 Reacties to “Post en nog eens post”

 1. hanneke
  december 10th, 2010 @ 18:56

  in sommige straten is het bijna niet te doen, hier ging de postbode ook al onderuit met zijn fiets.
  je hoeft iig niet meer op de Wii, als je zoveel kilometers gelopen hebt! Wink
  volgens mij gaat het nu stevig dooien, succes en sterkte morgen.

 2. minoesjka
  december 10th, 2010 @ 19:34

  Phoe, nou ik moet er niet aan denken om met die gladheid postbezorger te zijn zeg!! Petje af voor jou en je collega’s.

 3. Caroline
  december 12th, 2010 @ 12:19

  Ik vind het moedig van jou om nog gewoon door te gaan!
  Liefs!

 4. Aline
  december 12th, 2010 @ 21:11

  @ Hanneke inderdaad als ik zoveel loop dan hoef ik niet op de Wii, die ik overigens alleen nog aanraak als ik mij ga wegen…

 5. Aline
  december 12th, 2010 @ 21:13

  @ Minoesjka dit is inderdaad de andere kant van ons werk… normaal wil iedereen altijd graag ruilen, met name als we in het zonnetje lopen…

 6. Aline
  december 12th, 2010 @ 21:18

  @ Caroline, tja dat is nu eenmaal mijn werk… de mensen willen natuurlijk wel hun post ontvangen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.