«
»

Notebooks

Geplaatst op donderdag 30 december 2010 | 6 Reacties

Van de week vielen de reclame folders weer op de mat… en in één van deze stonden wat laptops, Pascal is gaan zoeken en vergelijken en kwam daarbij uit op een notebook van Acer… die best wel aan de goedkope kant was… en zijn plan om er eentje te kopen was al snel geboren… en zijn we woensdagochtend naar de stad gegaan… waar hij de Acer Aspire 5336 kocht… gister ochtend kwam ik thuis en vroeg hij of ik niet ook een laptop wilde, want dan kunnen we twee pc's uit de kamer halen en gewoon een eettafel met vier stoelen neer zetten… de laptops nemen namelijk veel minder ruikte in, en daar heeft hij natuurlijk wel gelijk in… dus gistermiddag heb ik na een invalwijk even gebeld dat ik klaar was, en is hij naar de stad toegekomen en heeft ook voor mij een Acer Aspire 5336 gekocht… klinkt eigenlijk wel erg accosiaal, maar de prijs was nu net zo duur als één voledige pc… en meer ruimte in ons kleine huisje kunnen we wel gebruiken… dus we sluiten het jaar af door voortaan op een laptop te gaan werken, wat betekent dat we voortaan overal en nergens met onze laptops kunnen gaan zitten… 

Reacties

6 Reacties to “Notebooks”

 1. Caroline
  december 31st, 2010 @ 13:07

  Dat is heerlijk!
  Alle pc’s die bij ons kapot gaan worden ook vervangen door laptops.
  Liefs!!

 2. Aline
  december 31st, 2010 @ 13:15

  @ Caroline, inderdaad een verstandige keuze… onze pc’s zijn nog niet stuk en blijven we nog wel even voor reserve houden… en kijken of het echt wel zo lekker werkt natuurlijk… de ruimte die vrij komt bij ons is wel erg belangrijk… dan wordt de huiskamer weer meer huiskamer… bij ons vallen de pc’s nogal op namelijk…

 3. Melody
  december 31st, 2010 @ 13:54

  Gefeliciteerd dan maar allebei!
  Ik zou die keus absoluut niet maken, desktop ruilen voor laptop, never, maar iemand die het wel doet en het prachtig vind gun ik het natuurlijk wel.

 4. Aline
  december 31st, 2010 @ 14:29

  @ Melody, wanneer je eens in Den Helder bent en hier een kijkje komt nemen dan snap je het waarschijnlijk wel… wij hebben in onze kleine huiskamer dus geen eettafel met stoelen staan… omdat wij 3tafels met 2 computers hebben staan, en twee grote bureau stoelen… hier met zijn allee gaan zitten eten is geen optie… en dat zou wel heel erg leuk zijn natuurlijk… wel zijn we van plan een losse externe harde schijf erbij te kopen, zodat we ook nog makkelijk dingen op kunnen slaan… verder zie ik op dit moment alleen maar voordelen…

 5. minoesjka
  december 31st, 2010 @ 16:13

  Ik zou inderdaad ook mijn desktop niet inruilen voor een laptop, maar ik heb ruimte genoeg!
  Ik hoop dat jullie heel veel plezier gaan hebben aan jullie laptop! Geniet er van.

 6. Aline
  januari 1st, 2011 @ 11:00

  @ Minoesjka, ik heb dat vroeger ook altijd gezegd, maar tegenwoordig kan een laptop hetzelfde als een pc… en we gaan er gewoon voor, zodat we straks lekker aan een hoge tafel kunnen eten, ik eet namelijk al 5 jaar vanaf de bank, omdat er geen andere ruimte is…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.