«
»

56 straten

Geplaatst op dinsdag 14 december 2010 | 2 Reacties

Dan krijg ik vele vragen of ik het drukker heb nu TNT zoveel aan het staken is… geen idee waar ze staken, maar hier in Den Helder werken de meeste con-collega's gewoon door…wel is het zo dat TNT en VSP op vrijdags post afstoten naar Sandd, maar ook daar merk ik niet dat ik veel meer post heb dan anders… 

Er is me inmiddels ook een paar keer gevraagd hoeveel werk ik dan wel heb… In september na de vakantie had ik een grote wijk erbij gekregen, deze heb ik 3 weken gedaan, want die wijk was echt veel te groot… verder heb ik veel ingevallen voor collega's…heb ik een tijdje een wijk gehad waarbij ik slechts 4 straten had, waarin 10 flats zaten waardoor er maar 1,5 straat over bleef (dat was op zich best lekker)… 

Vanaf 22 november is een collega van DHL gestopt, hij had de twee wijken die ik graag wilde, dus vanaf dat moment heb ik 3 wijken alles in de Vogelwijk, Visbuurt en Sluisdijkwijk, bij elkaar 53 straten… dus elke dinsdag en donderdag werk ik voortaan hele dagen… als ik Intrapost heb, dat is dagpost wat ik om de week loop dan heb ik alleen deVogelwijk en de Visbuurt en 3 andere straten (dan heb ik samen met DHLpost 56 straten en de dagen dat ik geen DHL heb, heb ik 48 straten)… 

Bij Sanddpost heb ik op het moment slechts één wijk met 9 straten, helaas is er een collega weg gegaan, waarna een andere wijk die aan mij beloofd was (met 5 straten), niet bij mij terecht is gekomen… maar inmiddels is het ze duidelijk dat ik nog geïnteresseerd ben in 5 wijken (immers ik werk al in deze wijken, en loop al in alle straten)… het zal iets meer werk zijn tijdens het sorteren, en ook iets meer werk in de wijk, maar niet heel veel meer werk… tot zover even een kort bericht over de post… 

Reacties

2 Reacties to “56 straten”

 1. minoesjka
  december 18th, 2010 @ 19:47

  Volgens mij kun je er ondertussen een aardige boterham mee verdienen, of betaald het heel erg slecht?
  Zit er over te denken om bij mij ook eens te gaan informeren.

 2. Aline
  december 20th, 2010 @ 18:27

  @ Minoesjka, ik heb inderdaad een leuk zakcentje inmiddels, zodat ik vanaf januari ook gewoon weer mee kan betalen aan alle rekeningen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.