«
»

Druk

Geplaatst op vrijdag 26 november 2010 | 2 Reacties

Zo dat is even een hele drukke week geweest!.. Was deze week alle avonden weg (fotoclub en theater)… Overdag was ik of de post aan het sorteren, of aan het wegbrengen… Kortom druk, druk en nog eens druk… Morgen ben ik naar de Zoomexperience, met een aantal leden van de fotoclub… we gaan met de trein en ik heb er reuze zin in… 

Voor de oplettende bloggers, dit is inderdaad een nieuwe categorie, waarbij ik even kort een update geef van hoe het met me gaat (scheelt weer een overvolle e-mail box, met vragen van ongeruste bloggers)… 

Reacties

2 Reacties to “Druk”

  1. minoesjka
    november 26th, 2010 @ 19:15

    Heel veel plezier morgen.

  2. Aline
    november 26th, 2010 @ 21:49

    @ Minoesjka dank je wel, gaat zeker lukken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.