«
»

ZoZ – 34

Geplaatst op zaterdag 18 september 2010 | 4 Reacties

Energie verspilling

Bij dit woord denk ik gelijk aan heel veel verschillende dingen… maar de belangrijkste is wel de energie die we van een maatschappij kopen… ik hou er niet van om zomaar lampen aan te zetten in ruimtes waar we niet zijn… ik weet dat op laders waar geen telefoon aan hangt heel veel energie opvreten wat niet nodig is… kortom ik probeer me er al meer bewust van te maken, dat sommige dingen geld kosten en het is zonde als dat niet hoeft… 

Andere energie is de aandacht, tijd die je aan iets besteed, soms wordt die niet helemaal gewaardeerd… bijvoorbeeld als jij de enige bent die een vriendschappelijke relatie of familieband in stand probeert te houden… er is ook de energie waarmee je dingen doet, en als je er zelf plezier in schept dan kan het niet verspild zijn lijkt me zo… 

Een oplossing voor dit onderwerp, let op met elektrische apparaten, laat ze niet onnodig aan staan, dat kost veel stroom… en neem je relatie en familiebanden eens onder loep, want als het van één kant komt, dan kan je je tijd beter aan iets of iemand anders gaan besteden… 

© Aline
Geschreven voor Z-o-Z, ook mee doen lees de spelregels
Meer gezeur lezen met dit onderwerp, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “ZoZ – 34”

 1. Melody
  november 8th, 2010 @ 08:25

  Je had in je berichtje op mijn log deze link geplaatst…
  http://melodymusic.web-log.nl/melodymusic/2010/09/-z-o-z-34-energieverspilling-.html
  Klopt niet helemaal he Wink)
  Ik pak jouw link hier wel ff en wijzig het.
  Enne wat jouw ZOZ betreft, helemaal top, ben het volkomen met je eens!
  (ehhh dit inhalen van logjes kost ook veel energie he, sterkte hoor Wink) )

 2. Aline
  november 8th, 2010 @ 10:09

  @ Melody, eh die had ik nodig voor onder in het logje… kennelijk mijn link niet goed gekoppieerd… en niet gekeken welke ik bij je neer zette… en ja kost inderdaad wat tijd om het in te halen… maar het is het wel waard…

 3. Tanya
  november 14th, 2010 @ 12:24

  Mooie ZoZ!

 4. Aline
  november 14th, 2010 @ 13:10

  @ Tanya dank je wel… vandaag gaan we wel wat energie verspillen, om het blog weer wat meer up to date te krijgen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.