«
»

Zandschilderen 023

Geplaatst op zaterdag 25 september 2010 | Geen reacties

Één van de dingen op de tweede workshop dag was bezig zijn met het maken van een mobile… nu vind ik die lastig om mee te brengen en heb ik de onderdelen gemaakt en in mijn Zandschilderen Showmap gestopt… zodat dit niet verloren gaat bij een demonstratie of bij het les geven… de werkwijze is eenvoudig… door dat deze uit hele mooie stickers bestaat… je verwijderd de beschermlaag van het dubbelzijndig kleef folie… dan leg je een sticker met ze klevende kant naar boven op de beschermlaag… plak de klevende folie nu op de sticker… verwijder de beschermlaag weer en vul de gehele sticker met zand en maak daarbij gebruik van de Sandspoon…veeg overtollig zand pas weg als alle vlakken gevuld zijn…verwijder de tweede bescherm laag en plak de met zandgevulde sticker op de transparante sheet… knip de stickers netjes uit… deze mobile is koop in een compleet pakket…

 
mobile: bloemen en bijen

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.