«
»

Vervanging

Geplaatst op zondag 5 september 2010 | Geen reacties

Wakker geworden en in bed voor het eerst een film liggen kijken Mr & Mrs Smith… toch handig zo'n tv op de slaapkamer… daarna ben ik in de andere kamer boven de Ikea Gidsen gaan stickeren, en gelijk sorteren, maar dat laatste is makkelijk want ze liggen op volgorde… lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Haven, helaas stonden de laatste 10 minuten er niet goed op… dus die kijken we later vandaag nog even… daarna verder met de Ikeagidsen en onderwijl deed Pascal de afwas… om 14.00 uur was ik er mee klaar en had ik ze alle 558 gestickerd en op volgorde liggen… samen op de fiets even de stad in gereden, want ik krijg dinsdag een nieuwe wijk van Sandd en de wijk die ik ga krijgen is erg leuk bestaat uit 10 flats en anderhalve straat… en ik wil even weten hoe ik deze wijk dien te sorteren… want dat kan me van de week veel tijd schelen… en achteraf gezien was het een super idee, want ik had het helemaal verkeerd gaan doen, want het blijkt dat er ook nog 2 flats staan van een andere straat (gelijk er wat bijgeleerd)… en dat had ik dus mooi door elkaar gaan halen… maar nu werd ik er op gewezen door een aardige meneer… weer thuis gelijk een Polyvore gaan maken… en daarna gaan bloggen, de buurvrouw nog even gesproken… haar vriendin komt voorlopig bij haar wonen… en van het ene gesprek kwamen we al snel op het andere… en het blijkt dat Angelique (de vriendin) nog werk zoekt en wel geïnteresseerd is in een postwijk… en dat komt mooi uit want ik wil graag een wijk weg doen… ze zal me vanavond even laten weten of ik het gelijk morgen al mag gaan regelen… daarna verder met het bloggen, zijn er 9 geworden… Pascal is cartoon 486 gaan maken… zomaar eten gaan bestellen, hadden we zin in… de dieren eten gegeven en iets eerder dan verwacht zaten we aan de Mixed Grill… de laatste 10 minuten van Haven gekeken om daarna nog een aflevering van Haven te kijken… bij facebook even zitten gamen… daarna nog even 7 logjes gemaakt op dit blog… Angelique kwam vertellen dat ik het gelijk mocht gaan regelen… daarna nog even de dag van vandaag beschreven en toen was het alweer bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.