«
»

Vegoeding

Geplaatst op vrijdag 10 september 2010 | Geen reacties

Moe van bed gekomen en veel; later dan ik van plan was begonnen met de post… pas om 9.30 uur liep ik de Vogelwijk in… maar ik was evengoed met 5 kwartier al klaar… en dat viel erg mee gezien het feit dat ik 4 kratten post had… de wijk met de flats gaan doen en binnen een uur was ik weer thuis en waren er weer 3 kratten leeg… wat later dan gewoonlijk gaan lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Vampire Diaries… telefoon gekregen van Ringfoto… ze gaan de aanschaf prijs van januari vergoeden, mits mij lens in goede staat is… dus ik hoeft nog maar de helft bij te betalen op de Sony 75-300 lens bij te leggen… en ik heb tevens genoeg gespaard voor de macro lens… dus ze gaan twee lenzen voor me bestellen… om 14.00 uur de inval wijk gaan doen, en daar was ik 2 uur mee bezig… tussentijds helaas wel een melding van een gids die ik moet gaan bezorgen… en een collega had ingesproken, over 2 gidsen die hij in een verkeerde wijk had gedaan… hem even terug gebeld, mijn adres gegeven en gezegd dat hij ze even kan ophalen… thuis voor het eerst sinds lange tijd een bad genomen… dat hadden mijn voeten echt nodig… toen ik het bad uit kwam was het al 17.30 uur dus even de gids gaan bezorgen met de auto, want het regende namelijk nog steeds… de dieren eten gegeven en wij aten Terayaki en daarbij een aflevering van Levarage gekeken… de e-mail weg gewerkt en heel even gamen bij facebook… Pascal is cartoon 491 gaan maken… daarna ben ik even met de vakantiefoto's aan de slag gegaan… ondertussen tv gekeken, Popstars, de uitslag van Hollands got Talent en daarna Van de Vorst ziet sterren… en op tijd gaan slapen, helaas om 5.00 uur weer herrie… de politie gebeld, gevraagd of ze nu echt eens met 15 minuten kunnen komen… kreeg ik gelijk te horen dat het geen prioriteit was… huh wat? na 5 jaar geluidsoverlast en de late aanrijd tijd van de politie kon ik alleen maar aangeven… dat ze 15 minuten de tijd hadden, anders gaat er een steen door de ramen… en dan is het waarschijnlijk heel erg prioriteit… en toen werd de telefoon erop gegooid… gelukkig hield de herrie snel op, maar normaal is het niet…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.