«
»

Steunpunt

Geplaatst op woensdag 22 september 2010 | Geen reacties

De dag begonnen door wat te gaan gamen op de ipod… een lijstje gemaakt en daarna naar de Gamma gereden… eerst een cadeaubon van 5 euro voor mijn verjaardag opgehaald… daarna tv draad, tv stekkers, lamellen voor de tweede slaapkamer, schroeven voor de planken van laatst, voor diezelfde kamer opgehaald… even bij de pc gezeten en wat zitten gamen bij facebook… het nieuwe WOW woord erop gezet, was ik bijna vergeten… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Castle… afwassen, en daarna nog wat gamen, post van DHL gekregen en deze gelijk gaan sorteren… en toen kwam Sandd post met 4 kratten post voor 2 wijken, maar er zou nog een krat zijn blijven staan, maar hij komt morgenmiddag als eerste bij mij om dit goed te maken… verder met sorteren en nog even wat gamen bij facebook… de dieren eten gegeven en zelf aten we nog even niet want we moesten eerst even naar het steunpunt van de wijkagent… om er achter te komen, dat die vanavond niet kwam op dagen… dus even gebeld, bleek hij vandaag een cursus dag te hebben, aangeven, dat hij slechts 26 uur per jaar zitting heeft… en dat er minstens even een briefje had kunnen hangen, dat het vandaag niet door ging… thuis zijn we maar even wat gaan eten, en dat is patat geworden met een frikandel… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… Pascal is cartoon 503 gaan maken, ik ben verder gegaan met sorteren en wat tv gekeken, en zo was de avond vrij snel om…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.