«
»

Schoonouders

Geplaatst op zaterdag 25 september 2010 | Geen reacties

Gelijk nadat we van bed kwamen wat gaan opruimen… afwassen, schoonmaken, stofzuigen… en daarna nog even bij de pc gaan zitten… en toen kwamen mijn schoonouders al aan… eerst koffie gedaan en wat bij kletsen en spulletjes uitwisselen… daarna lunchen met warmen broodjes uit de oven… daarna een rondje Den Helder gedaan… R&J's in de stad is afgebrand, en ik had gelezen dat ze nu in het Falga centrum zitten, dus daar zijn we eerst naar toe gereden… helaas is de winkel nu zeer klein bij wat het was, en hadden ze vele dingen niet meer, die wel van hun gewend waren… daarna wilde mijn schoonvader tanken, dus zijn we naar het winkelcentrum in de Schoten gereden… ondertussen zijn mijn schoonmoeder en ik naar de Trekpleister gegaan… van daar naar het Racvelijncenter alwaar we de grootste Action van Nederland hebben… dus dat wilden mijn schoonouders wel eens bekijken… en daarna doorgereden naar de stad… waar we Niels en Patricia tegen kwamen… nog even rond gelopen, en daarna weer terug naar huis… even een bakkie doen, en een stukje chocoladetaart eten… en Niels en Patricia die inmiddels ook weer thuis waren, kwamen gezellig een bakkie meedoen… gezellig zitten kletsen en toen de buren weer gingen, was het voor ons tijd om het eten te gaan doen… de dieren eten gegeven… en wij aten spinazie a la crème, met aardappels, tartaar, een gekookt ei en jus… daarna een Paula toetje en toen was het voor mijn schoonouders tijd om richting huis te gaan… de afwas even gedaan en bij de pc gaan zitten… Pascal is cartoon 506 gaan maken en ik ben even wat gamen bij facebook… en My name is gekeken, de finale, en de uitslag bij de kids was ik het niet zo mee eens, die meid die Anouk deed, was echt veel beter… en de uitslag van de volwassenen was precies zoals we al voorspeld hadden… nog wat zitten gamen, en uiteindelijk op de bank wat tv zitten kijken, om vervolgens ons bed op te zoeken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.