«
»

Perkamentpapier 016

Geplaatst op maandag 20 september 2010 | Geen reacties

Schilderen met de trektechniek: meng T20 met een tipje T11 en doe wat T1 apart op een schoteltje, mengkleur op penseel, puntje T1, van buiten naar het hart van de bloem een streek, opnieuw T1 wederom een streek, herhalen tot bloemblaadje vol is. op deze manier doe je alle bloem blaadjes…kleur de bloemhartjes met T16.. neem T4 en een puntje T11 (voorzichtig het is al gauw te veel) op een penseel hiermee gaan we de bladeren doen, werk aan de holle kant naar binnen…. schaduw aanbrengen… ciseleren: de bladeren heel weinig… en de bloemen goed ciseleren… doordat je elk blaadje met een paar streken gemaakt hebt, wordt het door het ciseleren pas een echte bloem en afwerken door de kaart uit te snijden…

Anjer

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.