«
»

Paverpol 012

Geplaatst op vrijdag 3 september 2010 | Geen reacties

Op 17 en 18 oktober 2002 ben ik in Burgh-Haamstede in Zeeland een tweedaagse workshop gaan volgen… om de basis te leren van grote beelden… en dan heb ik het over beelden die een meter groot zijn ongeveer… op dat moment ging ik een vissertje maken… opdracht was wat babykleertjes mee te brengen en daarmee het beeld uiteindelijk aan te kleden… dus spijkerbroekje, truitje, sjaaltje en klompen… en omdat ik eigenlijk zijn kop zo ook wel goed vond, heb ik de pet achterwege gelaten… en de hengel/stok moet zonder meer ook zwart worden en vandaar uit een andere kleur krijgen… en ik wil er nog een echt dobbertje aan doen… en als deze dan naar buiten moet dan zal ik hem zonder meer goed moeten aflakken… maar dat kan pas na het schilderen… en nadat ik weet welke kleuren ik het beeld wil geven… volgens mij ontdekken jullie nu dat ik best veel dingen maak maar soms de dingen nog niet helemaal afmaak… of er gewoon weg niet aan toe kom…

In 2009 heb ijk dit beeld weg gegeven aan de buurman van mijn ouders… het staat bij hem in de tuin te pronken, hij vist zelf nogal graag… en rare is dat het beeld zelfs enigszins wat vergelijkingen met hem vertoond… terwijl ik de goede man in 2002 nog niet eens kon… ben in ieder geval blij dat het beeld ergens staat waar het gewaardeerd wordt… 

  
vissertje

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.