«
»

Paella

Geplaatst op woensdag 8 september 2010 | Geen reacties

Wakker geworden om 9.15 uur de nieuwe wijk van Sandd post gedaan en 3 kwartier later was ik al weer terug… wat is dat toch lekker 10 flats en 1,5 straat… die wijk blijf ik voorlopig nog wel even aanhouden… want dit is lekker makkelijk en dat mag ook wel eens een keer, of een paar keer meer zelfs… naar huis, het WOW woord neergezet… en toen was Angelique er al, door de regen even de rest van het bedrijven terrein van hun post gaan voorzien… weer thuis ieder ons eigen weg gegaan en afgesproken dat ik haar vanmiddag nog even help met het sorteren van haar wijk… want ik ken de wijk natuurlijk door en door… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en daarna even bij de pc gezeten… toen kwam DHL met de post en ben ik mijn wijk gelijk gaan sorteren… en ik was al aardig op weg en toen Angelique kwam met haar wijk… haar het meeste zelf laten sorteren, en aantekeningen voor haar gemaakt, zodat ze het volgende week zelf kan doen… Sandd post kwam met 5 kratten post voor 3 wijken… alvast voor vrijdag, dus maar even een e-mail gestuurd, omdat ze gister nog gezegd had dat ze iemand anders ging zoeken voor de inval wijk… ik wil echter niet met zijn tweeën achter elkaar in de wijk lopen, dus al ik nu post krijg voor deze wijk, dan morgen ook… met Angelique afgesproken dat we om 8.00 uur haar wijk al eerste doen, want ik heb daarna mijn eigen wijk nog te doen… maar het is wel zo fair om even met haar mee te gaan, omdat zij mij dinsdag geholpen heeft… daarna de post van Sandd post voor vrijdag gaan sorteren, dat scheelt morgen alvast wat werk… vrij geregeld voor zaterdag 18 september zodat ik bij de weblog meeting kan zijn… de dieren eten gegeven, zelf aten we paella echter wij hebben dit met kip bereid en niet met vis… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… het sorteren nog even afgemaakt, de WOW verhalen gelezen van iedereen, en me even gaan omkleden… vanavond naar de fotoclub voor de eerste avond van de Natuurgroep voor dit seizoen (zie logje Natuurgroep)… Pascal is ondertussen cartoon 489 gaan maken… en toen ik weer thuis was ben nog even de inval wijk gaan sorteren… de pc nog even aangezet en wat gaan gamen en daarna met pen en papier de laatste paar dagen even beschreven… en toen was het alweer tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.