«
»

Nagenieten

Geplaatst op zondag 19 september 2010 | Geen reacties

Heerlijk geslapen en nadat ik mijn bed uit kwam overal al wat verhalen gelezen over de meeting… en hier en daar doken de foto's ook al op… wat een geslaagde dag was het gister nog, en wat zit ik hier nu na te genieten… met een pen de laatste paar dagen even gaan beschrijving, want ik heb geen idee wanneer ik aan het bloggen toe kom… en dan wil ik nog wel weten wat ik gedaan heb… onderwijl bij facebook wat requesten weg gewerkt… daarna gaan lunchen met broodjes uit de oven en daarbij gekeken naar een aflevering van Haven… nog meer verhalen en foto's gelezen en bekeken… uiteraard alles gelezen, en overal even een reactie achter gelaten… daarna even gaan bloggen, en dat zijn 21 logjes geworden… Pascal is zijn cartoon 500 gaan maken… de dieren eten gegeven, wij aten patat, een liamboutje en gehaktballetjes… daarbij gekeken naar een aflevering van Merlin… nog wat zitten gamen bij facebook, 3 aflevringen van Glee gekeken gevold door 1 aflevering van Numbers en toen was het bedtijd…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.