«
»

Mijn verjaardag

Geplaatst op dinsdag 21 september 2010 | Geen reacties

Vroeg op, afwassen en daarna broodjes gaan smeren… Eliza vroeg of ik haar even naar de boot kon brengen, want haar auto had een lekke voorband… dus dat even gedaan… naar huis en daarna zijn wij gelijk naar Rhenen gereden… om daar Ouwehands Dierenpark te bezoeken, dankzij de Optimel hadden we één kaartje gratis… en we hebben genoten van alle dieren die we mochten zien… aangezien ik een achterstand had met de dagelijkse foto's heb ik in de dierentuin ook veel bloemen erop gezet… om 15.00 uur waren we langs bijna alle dieren gelopen, en waren we er klaar mee… we zijn naar huis gereden waar we om 17.15 uur aan kwamen met vele foto's op zak… de dieren eten gegeven, en zelf aten we Chicken Tonight met rijst en kroepoek, daarbij gekeken naar een aflevering van Lost Girl… me om gaan kleden, en daarna de cake gepakt en de bak kaas en wortels… en naar de foto club gegaan (zie logje fotoclub) waar we een leden vergadering hadden… Pascal is ondertussen cartoon 502 gaan maken… weer terug nog even bij de pc gezeten, emails weg gewerkt en vele felicitaties mogen ontvangen, op verschillende site (waarvoor mijn dank)… en daarna was het tijd om ons bedje op te zoeken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.