«
»

Lenzen

Geplaatst op vrijdag 24 september 2010 | Geen reacties

Vroeg op al om 7.15 uur en zo kon ik een half uur later de wijk al in met de post… om 9.45 uur was ik weer terug… om een kwartier later alweer op de fiets te zitten voor de volgende stapel post… een uurtje later weer terug en toen had Pascal een glas verse jus d'orange uitgeperst… ondertussen was ik gebeld dat de door mij bestelde lenzen er waren… dus snel weer een wijk meegenomen, en na een uur gestopt om eerst te gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van Vampire Diaries… daarna weer een uurtje de wijk in gegaan… bij terug komst hadden we post van de buurvrouw liggen… ze had laatst al eens verteld dat ze deze maar niet op haar adres kreeg… dus heb ik de stoute schoenen even aangetrokken, en na 3 telefoontjes was het eindelijk geregeld… ze begrepen eindelijk dat ze niet om mijn huisnummer woonde… nog even de allerlaatste post opgepakt en mee genomen, en een uur later had ik echt alles bezorgd… daarna wat geld gaan terug storten van de spaarrekening… mijzelf om gaan douchen en omkleden… om vervolgens naar Schagen te rijden… waar mijn lens ingenomen is, en waar ik de totale aanschafwaarde voor terug kreeg… ik heb daar nogmaals het zelfde bedrag bijgelegd en heb nu een Sony 75-300 mm lens… en ik heb de laatste paar weken hard gewerkt, dus kon ik ook al de 50 mm Macro lens aanschaffen… en een goede statief, een 3 poot, maar kan er ook 1 poot van gebruiken… helaas geen tas voor het statief, maar die wordt voor me besteld… en ik zag gelijk een nieuwe set huistelefoons… aangezien we nu een oude gebruiken, Pascal even gebeld, en deze set ook meegenomen… dus ik reed met vele spullen terug naar huis… bij de post alweer de derde mijn hobby kaart mogen ontvangen… en ik ben gelijk de keuken ingedoken… Pascal is gaan douchen is cartoon 505 gaan maken… ik heb de dieren eten gegeven en even later aten wij Kip Madras met rijst en kroepoek… daarbij gekeken naar een aflevering van The Mentalist… nog wat tv gekeken, en daarna Popstars op tv, en The Voice (die we hadden opgenomen)… daarna nog even de laatste paar dagen met een pen beschreven… en toen was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.