«
»

Kerst inkopen

Geplaatst op dinsdag 14 september 2010 | Geen reacties

Om 6.30 uur mijn bed uit gekomen en gelijk begonnen met de post in te laden zodat ik om 7.15 uur al op mijn fiets zat… waarbij ik er dit keer aan dacht dat ik door een paar staten heen rijd om naar de inval wijk te rijden… dus die post had ik tevens meegenomen… met 2 uur was ik klaar met de inval wijk en ben ik gelijk naar de Trekpleister gereden… net als vorig jaar hadden ze daar creatieve kerst dingen te koop… en ondanks de regen was ik niet eens de eerste daar… maar ik heb achtergrond papier meegenomen, wat kaarten en gel pennen… en ik mocht betalen met een VVV bon, die Pascal onlangs onverwachts had gekregen… daarna snel naar huis, en gelijk even Pascal zijn moeder gebeld, had voor haar zilver achtergrond papier meegenomen, die hadden we vorig jaar daar niet kunnen vinden… de wijk met de flats gaan doen, nadat ik de post eerst in plastic tassen had ingepakt… om vervolgens de regen weer in te gaan, ondanks de regen en drie volle kratten post voor deze wijk was ik met een uurtje weer thuis en had ik zelfs de post van de Visbuurt al gedaan… even bij de pc gezeten en ik heb besloten weer een jaar lang mee te gaan spelen met de Staatslotterij… daarna lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Lie to Me… de helft van de Vogelwijk meegenomen, want het was echt te veel… eb in 15.30 uur kwam ik thuis… en ik moet me ergens verstapt hebben, want ik had behoorlijk last van mijn voet… dus besloten de de rest morgenochtend even af te maken… douchen en omkleden, alvast het eten opgezet… een aflevering van Glee gaan kijken… de dieren eten gaan geven, en wij aten rollade, groente mix, aardappels en jus… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage…daarna wat foto's opgezocht en meegenomen naar de fotoclub (zie logje fotoclub)… bij thuiskomst had Pascal cartoon 495 al gemaakt… ben ik de Intrapost nog even gaan sorteren en hebben we nog even wat tv gekeken voor het slapen gaan…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.