«
»

Goederen doneren

Geplaatst op woensdag 1 september 2010 | Geen reacties

Iets langer blijven liggen maar toch om 9.00 uur moest ik er echt uit… eerst even de wijk die gister is blijven liggen afgemaakt en ik was een uurtje later al klaar… daarna zouden Pascal en ik de auto vol laden, maar dat had hij alleen gedaan… dus kon ik gelijk nog even 2/3 Intra post gaan bezorgen… en daar was ik met 5 kwartier mee klaar… om 12.00 uur was ik thuis en om 12.15 uur had ik een afspraak bij de school gemaakt… ze hebben in totaal 18 vouw kratten en 5 vuilniszakken vol hobby materiaal gekregen… kortom ze kunnen er flink tegenaan op de crea-middagen… een half uurtje later was ik weer thuis en konden wij gaan lunchen… daarbij gekeken naar een aflevering van White Collar… afwassen en Sandd post bracht alvast 6 kratten post voor vrijdag… eerst nog even 3 kwartier gaan fietsen om de andere 1/3 van de Intra post te bezorgen… ondertussen was DHL ook al geweest, 6 kratten post voor morgen… dus daar ben ik mee begonnen om te sorteren… daarna de inval wijk van de Sandd post gaan sorteren voor vrijdag alvast, maar daar komt morgen nog wat bij… Pascal is cartoon 482 gaan maken… de dieren eten gegeven, en zelf aten we rollade, aardappelkrokketjes en doperwten… daarbij gekeken naar een aflevering van Levarage… daarna mijn eigen wijk van Sandd post gaan sorteren en dat zijn nu al 500 poststukken… dus heb er wel wat tussen uitgehaald die ik morgen alvast ga bezorgen… de adressen waar ik een paar stappen meer voor moet zetten, of waar nu al een stapel voor is… de Intra post werd bezorgd… deze pas gaan sorteren nadat ik klaar was met de post waar ik mee bezig was… ondertussen zitten kijken naar de film 27 Dresses op de tv…. de Intrapost, het beetje Sandd post en DHl gaan samenvoegen voor zover het mogelijk was… de afgelopen paar dagen nog even met een pen beschreven en daarna was het tijd om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.