«
»

Glee

Geplaatst op maandag 13 september 2010 | Geen reacties

Vroeg mijn bed uit gegaan en ik ben gelijk iets voor me zelf gaan doen… namelijk lekker creatief bezig door wat te gaan knippen… toen Pascal beneden kwam gelijk aan de slag gegaan, katten bak, konijnen kooien, boodschappenlijstje maken en daarna lopend naar de supermarkt… de boodschappen op ruimen, een was aan zetten… even wat gamen bij Facebook… en toch maar even gebeld met Mijn Hobbykaart… want ik heb het Welkomst pakket nog immer niet ontvangen… maart het wordt vandaag of morgen echt verstuurd is me nu verzekerd… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Flash Point… afwassen en daarna nog wat gamen… DHL kwam met 1 krat post, deze gelijk gaan sorteren… en Sandd post kwam daarna met 10 kratten voor 3 wijken… dus deze gauw gaan sorteren… na 2 wijken even gestopt… eerste de dieren eten gegeven, en wij aten broodjes shoarma… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… daarna kwam Intra Post, en kon ik deze gelijk met de laatste wijk sorteren en bij de wijk van DHL voegen… helaas weet ik al dat het morgen gaat regenen, en ga ik morgen de wijken eens andersom lopen… dat wil zeggen eerst de inval wijk doen… daarna mijn wijk met de flats, en op de terug weg gelijk de Visbuurt… en dan hou ik de Vogelwijk over voor de middag… Pascal is cartoon 494 gaan maken en nog even samen drie afleveringen van Glee gekeken… om vervolgens de slaapkamer op te gaan zoeken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.