«
»

Gidsen

Geplaatst op zaterdag 11 september 2010 | Geen reacties

Om 9.00 uur van huis gegaan met 4 kratten vol Ikea gidsen,in de auto met mijn schoudertas en mijn fiets… en ik bleek slechts een half uur per krat nodig te hebben… dus na 2 uur had ik alle 165 gidsen bezorgd en kon ik naar huis… thuis is Pascal even sinaasappels gaan uitpersen… voor een glas verse Jus d'orange… daarna mij om gaan kleden en even een kast gaan opruimen… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Nikita… de afwas gaan doen en wat bankzaken gaan regelen… drie fotoalbums gemaakt bij Picasa… ondertussen drie afleveringen van Glee gekeken… gaan bloggen en dat zijn vier  logjes geworden… de dieren eten gegeven, en wij aten pannenkoeken… daarbij gekeken naar een aflevering van The Gate… pascal is cartoon 492 gaan kijken… bezig met bloggen en toen kregen we bezoek van Niels en Patricia… terwijl we onderwijl zaten te kijken naar My name is… en even later allemaal zitten gamen met Jumpy, wat zeg ik we zaten gewoon te testen op onze mobieltjes… uiteraard veel bij gepraat en nadat de buren weg waren, nog even zeven logjes gemaakt op dit blog… en op tijd gaan slapen, want na 2 nachten geluidsoverlast waren we daar wel aan toe…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.