«
»

Gewaaid

Geplaatst op woensdag 15 september 2010 | Geen reacties

Vroeg opgestaan, iets later dan gister… alle post gelijk in één keer meegenomen en gaan bezorgen… en zo was ik net op tijd terug… lunchen en daarbij gekeken naar een aflevering van Gossip Girl… afwassen en vlak daarna werd de post van DHL bezorgd… twee kratten en deze gelijk gaan sorteren… voor Suffie een afspraak gemaakt bij de dierenarts… daarna besloten een stukje van ons dakterras te gaan slopen, voor we klachten krijgen van de buren dat het bij hun in de tuin ligt… op hetzelfde moment bleek voor het huis van Niels zijn rozenstruik helemaal om gewaaid te zijn… en die vroeg of wij een snoeischaar hadden, en alhoewel wij geen tuin hebben, hadden we die wel… net als werkhandschoenen en een zaag… en zo is alles nu helemaal klein gemaakt en kan het eerdaags de groene bak in… daarna met zijn vieren (Patricia was er namelijk ook) nog even wat gaan drinken… toen hun weg waren weer eens bij Playray gekeken en daar een game gespeeld… een aflevering van Glee gekeken, terwijl we het eten opgezet hadden… de dieren eten gegeven, en Pascal is cartoon 496 gaan maken… wij aten spinazie, gekookt ei, kip cordon blue, aardappels en jus… daarbij gekeken naar een aflevering van Lost Girl… nog even op bezoek geweest bij de buurvrouw van een hofje verder… er achter gekomen dat we die nacht dat we meerdere keren de politie hebben gebeld, zonder meer met 5 verschillende buren gebeld hebben… en dan nog laten ze ons ander half uur wachten… toen ik weer thuis kwam zat Pascal te kijken naar de film Cast Away… en ben ik daarna nog even de Intrapost gaan sorteren en samenvoegen met de DHL post… nog heel even bij de tv gezeten en net zolang bij de pc voor het tijd was om te gaan slapen…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.